BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Ormkärr - Hagsätra - Stockholm

Glanshammarsgatan 88

  • 4 rum och kök
  • 83 kvm
  • Såld
  • 8706
  • 956
  • 4101
Värdera din bostad

Beskrivning

Okej nu snackar vi ett hem i absolut harmoni! Ett perfekt upplägg med det bästa av 2 världar, dels ett radhus med liten grönskande tomt och trädgård för barnens lek och familjegrillkvällar i bästa sydvästläge, dels formen av bostadsrätt där en hel del av renoveringar av huset är föreningens ansvar.

Skicket på detta radhus är dessutom i toppskick - smakfullt renoverat 2021 och bara flytta in njuta direkt - lycklig! 

Välkommen till detta fina radhus med suveränt läge i sydväst på altan och trädgård. Fint skick så det är bara flytta in och njuta direkt. Radhus med välutnyttjade ytor som verkligen bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. En uteplats och lättskött liten tomt som verkligen blir ett extra rum att njuta på för familj och vänner - sydvästläge med grönskande omgivning - toppklass. 

Området är mycket barnvänligt med lekplatser, barnfamiljer, barnomsorg och skola på mycket bekvämt avstånd några minuter bort. Barnen kan enkelt springa mellan kompisarna i området och leka i de kringliggande skogspartierna. 

- elegant renoverat 2021
- mycket väldisponerat
- trädgård i bästa solläge, sydväst
- stor altan
- barnvänliga omgivningar
- kommunikationer 2 minuter bort

VARDAGSRUM
Ett vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster ut mot framsidans altan och grönskande gräsytor och solens strålar under dagen och mot kvällen. Nylagt enstav parkettgolv av ek i hela bostaden. Målade väggar. 

KÖK
Ett generöst fint kök var gott om plats finns för många att njuta och umgås. Ett utmärkt kök som renoverats med en social generös bardisk och arbetsyta, och god förvaring. Modernt och riktigt snyggt. Kyl frys inte utbytta 2021, äldre.

UTEPLATS / TRÄDGÅRD
En verkligen charmig altan och trädgård i absolut bästa sydvästläge. En altan var plats finns för soffgrupp, barnens lek, och grönskande odlingar. Framför altanen finns en lättskött gräsmatta som omgärdas av grönskande buskage. Läget i sydväst med sol under stora delar av dagen och mot kvällen gör det verkligen till ett extra rum för skönt häng! Minimalt med insyn sommartid tack vare de grönskande omgivningarna. 

SOVRUM 1, 2 & 3
Tre rofyllda sovrum med fönster mot lugna grönskande omgivningar. Det större sovrummet med plats för dubbelsäng samt övrigt passande möblemang. De något mindre rummen perfekt som barnrum eller arbetsrum. Bra med förvaring i garderober. 

BADRUM
Ett stambytt modernt badrum från 2017 med värmegolv, duschvägg, tvättmaskin, spotlight, wc och handfat. Ett påkostat badrum med flertal tillval. Toppklass. 

HALL
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter.

FÖRRÅD
Utmärkt förråd på ca 15 kvm.