BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

hammarbyhöjden

Svedalavägen 14

  • 4 rum och kök
  • 107 kvm
  • Såld
  • 4799
  • 310
  • 5943
Värdera din bostad

Beskrivning

Sällan till salu! 

- Optimal familjefyra 
- Högt i tak 
- Spännande arkitektur 
- Tre rymliga sovrum 
- Fina sällskapsytor 
- Två badrum 
- Gott om förvaring 
- Entréplan
- Populär Brf med flera gemensamhetsutrymmen
- Härlig gård i föreningen
- Utmärka kommunikationer
- Nära natur och stadspuls 

Lugnt belägen mitt i Björkhagens blomstrande kvarter men ändå bara ett stenkast från tunnelbana hittar du denna underbara familjelägenhet som erbjuder något utöver det vanliga. I populära Brf Ekbacksskolan finns nu chansen att förvärva en ljuvlig bostad om 107 kvm med balkong. Denna lägenhet måste upplevas på plats. Huset är en helrenoverad gammal skolbyggnad från 1956 som tidigt 2000-tal gjordes om till lägenheter, varav ingen är den andra lik. Huset och bostäderna genomsyras av otrolig arkitektur som bidrar med en unik karaktär. 

Lägenheten innehar tre välplanerade sovrum, två badrum med dusch, kök, stort vardagsrum, balkong och gott om förvaringsmöjligheter. Stora fönster i två väderstreck genererar ett fint ljusinsläpp i bostaden. Tack vare den generösa takhöjden och de stora ytorna så genomsyras lägenheten av rymd och ljus. 

Varför inte starta dagen med att sätta sig med en varm kopp kaffe och lyssna till fågelkvitter från balkongen för att sedan på ca 10 minuter ta dig in till stadens puls? Vid Hammarbyhöjdens tunnelbana finner du även ett litet centrum med bra utbud av butiker, restauranger och service.

Bäst i klassen - Välkommen hem till Svedalavägen 14!