BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskededalen

Gamla Tyresövägen 351D

  • 4 rum och kök
  • 94 kvm
  • Såld
  • 12880
  • 368
  • 3675
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till Gamla Tyresövägen 351D! Önskar du bo i en modern lägenhet men samtidigt behålla känslan från Enskededalens charmiga villakvarter med bebyggelser från 1920 talet? Då har du kommit rätt!

Lummig omgivning med grönska som finns direkt utanför huset och något kvarter bort ligger underbara Magnebergsparken med stor lekpark, härlig plaskdamm och en liten kulle för pulkaåkning på vintern.
Bo nära till flera bra skolor och förskolor. På kort gångavstånd finns tre t-banestationer, Sandsborg, Kärrtorp och Skogskyrkogården.

Här bor du i en välplanerad fyrarummare om 94 kvm med härlig och ljus planlösning. Välkomnande hall med plats för avhängning. Ljus mönstrad tapet på väggarna och praktisk klinker på golvet. Hallen leder dig in mot hjärtat i lägenheten. I hela lägenheten ligger enhetligt parkettgolv för en ombonad känsla. Stort vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som löper från golv till tak. I anslutning till vardagsrummet når vi köket som är fullt utrustat med allt du behöver. Ljusa skåpluckor och gott om förvaring. Här finns möjlighet att ta ner väggen mot vardagsrummet om en mer öppen planlösning önskas för ännu större ställskapsytor.

Från vardagsrummet nås det större sovrummet som är ljust och luftigt. Stor praktisk garderobsvägg, ljusa tapeter och tjusigt parkettgolv. Härifrån når du den fantastiska inglasade balkongen där du kan sitta och njuta tillsamman med det stora sällskapet och utblicka över Enskededalens villaidyll från morgon till kväll. För de allra varmaste sommardagarna kan du skjuta glaspartierna åt sidan och känna solens varma strålar i ansiktet.

Sovrum två och tre är de perfekta barnrummen, gästrummet eller kontoret. Bra planerade med plats för säng och övrig möblering.

Två helkaklade moderna badrum med dusch, wc, handdukshängare, handfat och spegel ovan. I det större badrummet finns golvvärme, tvättmaskin och torktumlare med avlastningsbänk och förvaringsskåp ovan.

Mitt i lägenheten hittar du den stora klädkammaren som rymmer det mesta! I källaren finner du även det stora förrådet som tillhör lägenheten.

- Populära Brf Ametisten byggt 2012
- Fantastisk inglasad och stor balkong med sol hela dagen
- Välplanerad om 94 kvm
- Två helkaklade badrum
- Tre bra sovrum
- Bo med närhet till naturen!
- Gångavstånd till tunnelbana

Missa inte denna chans, vi ses på visning!