BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede

Astri Taubes Torg 2

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • Såld
  • 4696
  • 333
  • 5523
Värdera din bostad

Beskrivning

Accepterat pris, kontakta mäklaren för att boka visning!
- Välplanerad trea 
- Stilrent skick 
- Stor uteplats 
- Lugnt läge mot innergård
- Populär Brf
- Lugnt läge i Enskedes lummiga villaidyll 
- Utmärkta kommunikationer 

Med attraktivt läge på eftertraktade Astri Taubes Torg 2 och privat uteplats mot grönskande innergård ligger denna smakfulla bostad! Här blir man inte besviken det kan jag lova!

Här bjuds du på en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med väl tilltagna sällskapsytor för såväl soffgrupp som matplats. Tack vare det moderna byggåret erhåller vi här en komplett uppsättning av stilfulla vitvaror i såväl kök som badrum. För att inte nämna den härliga uteplatsen där du avnjuter sol från tidig vår till sen höst, en optimal förlängning av vardagsrummet. Allt detta med fräscha ytskikt I form av modern ekparkett, vitmålade väggar och helkaklat i badrum. En mycket praktisk och modern bostad som passar utmärkt för såväl paret som familjen.

Lugnt belägen mitt i blomstrande kvarter men ändå bara ett stenkast från tunnelbana hittar du denna underbara möjlighet!

Enskededalen/Kärringstan är ett attraktivt område som består till största delen av charmiga villor från 1920-talet. Här finns närhet till naturen samtidigt som det tar mindre än 15 min med T-bana in till Stockholm. Nackareservatet erbjuder badsjöar, vandringsleder, cykel- och promenadvägar. Här finns även Björkhagens golfbana samt Nytorps gärde med den populära utomhusbassängen.