BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tyresö

Skogsängsvägen 51B

  • 6 rum och kök
  • 116 kvm
  • 5.995.000 kr
Värdera din bostad

Beskrivning

På ypperligt läge i populära och barnvänliga Trollbäcken finns möjlighet att bli ägare av ett trevligt och rymligt hus med uteplats och gräsmatta. Interiörer är i behov av en modernisering och här finns chansen att sätta sin egen prägel på tillvaron. Huset disponeras på två plan med ett kök i anslutning till matplatsen, ljust vardagsrum med parkettgolv och gott om utrymme för en social livsstil, rymligt allrum, fem sovrum, två badrum, tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter i form av matkällare, klädkammare och förråd.

- Bergvärme
- Möjlighet att forma ditt drömboende
- Garage, förråd samt en matkällare
- Utmärkt möjlighet till hemmakontor
- Insynsskyddat läge
- Fem ordentliga sovrum
- Naturnära läge med närhet till flertalet sjöar och Tyresta Nationalpark

Här bor ni med ett oslagbart läge, naturskönt beläget med närhet till fina sjöar, promenadstråk och Tyresta Nationalpark. Goda kommunikationer, förskolor, skolor, shoppingcentrum, ligger på bekvämt avstånd från bostaden. Varmt välkommen på visning

Fastighetsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Småhus - Friköpt. 6 rum och kök varav 5 sovrum.

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Stomme: Betong. Bjälklag: Betong. Fasad: Tegel. Tak: Takpannor. Ventilation: Frånluft. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp. Fönster: 2-glasfönster och 3-glasfönster . Eldstad: Öppen spis.

Uppvärmning

Bergvärme.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 5.995.000 kr.

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).