BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tyresö

Siklöjevägen 10

  • 2 rum och kök
  • 65.5 kvm
  • Såld
  • 1809
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade bostad med närhet till både centrum och grönområden. Här får ni en rymlig lägenhet med gavelläge, fönster i tre vädersträck, genomgående fina ytskikt och inglasad balkong i västläge. Vardagsrum med plats för soffgrupp, mediemöbel och matbord. Praktiskt kök med inbyggda vitvaror och fönster som tillför naturligt ljusinsläpp. Stort sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt en väl tilltagen klädkammare. Ett perfekt boende som bör upplevas på plats för att komma till sin absoluta rätt!

Det centrala läget på Tyresö medför goda kommunikationer med bussar till centrala Stockholm, Gullmarsplan, Nacka och Haninge. Med bil nås centrala Stockholm på omkring 20 min. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp där båtar tar dig ut i skärgården och även in till Stockholm.
I närliggande Tyresö Centrum finns en galleria med goda shoppingmöjligheter och service. Det finns bl.a. matbutiker, systembolag, biograf och restauranger. I centrum finns även bank, vårdcentral, apotek och bibliotek.

Närområde:
-Tyresö centrum ca 1000 m
-Alecs golf ca 400m
-Rackethallen ca 20 m
-Nybodaskola ca 1,3 km
-Dalsskolan ca 2km
-Stimmet skola ca 800 m
-Tyresö gymnasium ca 1,7 km
-Tyresö slottspark ca 4,6 km
-Alby friluftsgård ca 3,1 km
-Medley Tyresö Aquarena ca 300 m
-Tyresö Bangolfklubb ca 1,1 km

Varmt välkommen på visning!