BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Ymsenvägen 5, 1,5 tr

  • 2 rum och kök
  • 55.5 kvm
  • Såld
  • 3007
  • 91
  • 3748
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Ställer du höga krav på ditt boende? Då är detta rätt bostad för dig. Här erbjuds en renoverad bostad kombinerat med bevarat original. Lägenheten erbjuder ett hemtrevligt kök, ett ordentligt sovrum och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier. Fräscht, stambytt och renoverat badrum med neutrala materialval. Här erbjuds dusch, förvaring, och wc. Ljusinsläpp från fönster. Lägenheten har ett gynnsamt läge i området med närhet till bland annat Gullmarsplan, Årsta torg, Årstaviken och Årstaberg. 

- Bara att flytta in
- Hiss i huset
- Insynsskyddad
- Källarförråd
- Djupa fönsterbrädor
- Elementskydd i original
- Balkong i söderläge
- Bevarat original
- Förening med mycket god ekonomi
- Låg belåningsgrad
- Gullmarsplan ett stenkast bort

Rumsbeskrivning
Entré/hall med goda avställningsytor och plats att hänga ytterkläder. Här erbjuds målade väggar i ljus ton och slitstarkt klinkergolv. I hallen finns platsbyggd förvaring. Lägenheten har ett renoverat och fräscht kök med ljusinsläpp från fönster. Gott om förvaring i bänk- och överskåp. Maskinellt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, häll med tillhörande ugn och fläkt. Matplats för sällskap om ca 4 personer. Ljust och lättmöblerat vardagsrum med gavelläge. Vackra ytskikt och parkettgolv i original. Här går det enkelt att möblera efter drömmar och behov. Från rummet nås lägenhetens rymliga och inglasade balkong. Lägenheten har ett ordentligt och insynsskyddat sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns dessutom originalgarderber med överskåp som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter. Fräscht, stambytt och renoverat badrum i neutral stil. Här finns wc, golvvärme, dusch, förvaring och handfat.

Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden. Endast ett stenkast från lägenheten ligger dessutom Gullmarsplan med utmärkta kommunikationer.