BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskededalen

Grusåsgränd 86

  • 2.5 rum och kök
  • 68 kvm
  • 3.100.000 kr / Såld
  • 1619
  • 1080
  • 7287
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till den här alldeles särskilda möjligheten att förvärva den här underbara tvårumslägenheten som bjuder på öppna ljusa ytor, perfekt för dagar med sällskap och härliga hemmakvällar.

Denna fantastiska bostad erbjuder rymliga ytor som passar perfekt för sociala tillställningar och gör det enkelt att möblera.

Köket är modernt, fräsch och utrustad med alla bekvämligheter du behöver för att laga fantastiska måltider. Med ett rymligt och praktiskt kök blir matlagningen en ren fröjd vilket också kommer ge ro att bjuda över större sällskap.

Ljuset fångas in fint genom dom större fönsterna i vardagsrummet. De öppna ytorna i vardagsrummet ger dig plats för sällskap och möjlighet att möblera efter din egen smak. Här finner ni gott om plats för matbord, större soffmöblemang, tv-bänk och bord. Lägenheten har en stor balkong med lite insyn där du kan njuta av eftermiddagssolen eller bjuda in vänner och familj för en trevlig kväll.

Sovrumet är rymligt med gott om plats för större säng och förvaring, lägenheten har även en praktisk klädkammare som enkelt kan göras om till ett extra sovrum om så önskas.

På Grusåsgränd bor du nära natur och rekreation, samtidigt som du har bra kommunikationer till stadens centrum. Här finns också goda förbindelser till affärer, restauranger och andra bekvämligheter.