BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov - Globen

Bildhuggarvägen 39, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 7869
  • 466
  • 5627
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp i huset finner ni denna otroligt ljusa och välplanerade tvåa med en balkong i sydväst. Med en generös takhöjd om ca 2,65m och fönster från två håll är det ett otroligt fint ljusflöde i hela lägenheten. En omfattande renovering av ytskick, golv och kök har gjorts, det är bara att flytta in.

Hallen är alldeles lagom stor med inbyggd originalgarderob med överskåp som förvånansvärt sväljer mer än vad man tror och som på trevligt sätt öppnar upp mot lägenhetens samtliga rum. 

Köket är i toppskick och helrenoverat med högblanka vita luckor och mörk laminatbänkskiva med kakel ovan som bryter av på snyggt sätt. Alla vitvaror är integrerade och rostfria och bekvämligheter som diskmaskin och mikro finns. Här erbjuds både goda förvaringsmöjligheter och arbetsyta som också om man vill kan nyttjas som ett barbord att inta frukosten vid. 
Vardagsrummet är rymligt med både plats för soffgrupp, matgrupp och tv-möbler samt bokhylla. Utgång till mysig och solig balkong i sydväst nås härifrån.

Sovrummet är lagom stort, idag står det en säng på 120cm med skjutdörrsgarderober. Det går om man är två att ha en dubbelsäng.

Lägenheten har en genomtänkt planlösning med välutnyttjade kvadratmetrar. Lägg därtill ett stambytt badrum med dusch och dessutom förberett för tvättmaskin. Dessutom i en otroligt stabil förening med välunderhållen fastighet med en belåningsgrad på 5348kr/kvm.

Sammanfattningsvis en mycket trevlig tvåa på populära Bildhuggarvägen, endast två minuter från kommunikationer som tunnelbanan och tvärbanan. Ett par minuter därifrån till fots ligger Gullmarsplan där trafikerar tunnelbanans samtliga gröna linjer, flertalet bussar och tvärbanan. Med cykel tar det mindre än 10min att ta sig till Söders citypuls.

Har du bil är läget perfekt, med Södra länken och Årstabron alldeles inpå tar du dig snabbt och smidigt vart du än vill i Stockholm.