BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Wollmar Yxkullsgatan 48 A

  • 1.5 rum och kök
  • 34 kvm
  • Såld
  • 5565
  • 213
  • 6345
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en välplanerad 1,5:a med vackra 20-tals detaljer bevarade och ett toppenläge på Södermalm! Här bor ni i en mycket solid förening med god ekonomi!

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med hatthylla för ytterkläder samt garderober som sväljer en hel del förvaring. In till lägenhetens hjärta möts ni av ett välplanerat vardagsrum med plats för soffa, matbord samt övrigt möblemang. Stora fönsterpartier med fönsterbräda i sten. Tack vare att detta är ett suterränghus kommer ni upp en bra bit från gatan trots att lägenheten är belägen på första våningen. Golvet pryds av vacker fiskbens parkett. Invid vardagsrummet finner ni sovalkoven med plats för dubbelsäng samt mindre möblemang. Här kan ni hänga upp gardiner för att avskilja sovrumsdelen mot vardagsrummet. Köket tar dig tillbaka till byggåret med välbevarade skåp som rymmer mycket förvaring. Ni finner även ett mindre fönster i köket för ytterligare ljusinsläpp. Här finns gasspis, ugn, fläkt , kyl med frysfack och diskho. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, wc och handfat. 

Missa inte föreningens mysiga innergård som under sommarhalvåret är utrustat med sittgrupper och grill. Perfekt för en grillkväll med vänner eller en fördrink innan ni rör er vidare mot Mariatorget och dess stora utbud av populära restauranger och barer!

Missa inte denna visning, varmt välkomna!

Lägenheten är enligt lägenhetsförteckningen på våning 0 men upplevs som våning 1 pga suterräng hus. Lägenheten är även skriven som 1 rok enligt lägenhetsförteckningen men disponeras idag som 1,5 rok tack vare sovalkoven.