BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gärdet

Erik Dahlbergsgatan 63

  • 4 rum och kök
  • 104 kvm
  • Såld
  • 15384
  • 206
  • 6278
Värdera din bostad

Beskrivning

Här på Erik Dahlbergsgatan 63 faller alla bitar på plats. Belägen på Gärdet invid Tessinparken finner du här en riktig 4:a med tre stycken tilltagna sovrum, som jag kallar för en perfekt familjefyra. Här får alla ett varsitt sovrum, renoverat kök- och badrum samt en extra gäst wc i hallen. Planlösningen disponeras mycket väl och allt ligger på rätt plats då kök och vardagsrum binds samman med en stor matplats. Till vardags rymmer ledigt här 6 st stolar och till fest ännu fler sittande. Dessutom en stor balkong med ett västerläge mot föreningens mysiga innergård. Här kan man kan ha kalas och bjudningar på den stenbelagda platsen, det går också bra att grilla på gården och sätta upp tält för mottagningar.
Föreningen visar mycket bra siffror och en stabil ekonomi. Idag uppgår den totala lånebilden till endast ca 7,3 mil och innebär 563 kr/kvm. Senast 28/2 -23 amorterade föreningen 1 mil på sina lån. Avskilt och naturskönt bor ni här med tillgång till en lummig innergård med flertalet sittplatser och planteringar. Garaget i fastigheten når du skönt med hiss direkt från lägenheten. Närheten till Tessinparken och alldeles utanför Olaus Petriparken med flera lekplatser och gräsytor. I Tessinparken finns flera mysiga cafeér, plaskdamm för de minsta och Bondens marknad håller till här om somrarna. Längre bort Gärdets fält ut mot Kungliga Djurgården och vackra kanaler. Perfekt för löpturen eller den långa promenaden. Till city promenerar man på 15 min och knappt 5 min bort finns Gärdets T-bana. Buss 54 når man 3 minuter ifrån porten där den stannar på Tessinparkens busstation. Lite längre ner på Erik Dahlbergsgatan finns flertalet trevliga restauranger, såsom ex. Paraden. Coop ligger också på samma gata och SATS inte ens 10 min gångväg. Det nya glutenfria bageriet, Gullegården, ligger bara några kvarter bort. Varmt välkommen!

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall
Med säkerhetsdörr installerad 2022 en rymlig hall med direkt förvaring innanför speglade skjutdörrar. Här ligger ett klinker och väggarna är ljust färgsatta.

Gäst wc:
I anslutning till vardagsrum och hall finns en perfekt toalett som både är ett måste när alla ska iväg på morgonen eller som gäst wc då lägenhetens sociala ytor ligger här.

Vardagsrum:
Stort med plats för sittgrupp, läshörna och tv möbel. I anslutning med den öppna planlösningen till köket och balkongen. Rummet andas rymd med tre st fönsterpartier i fil.

Balkong:
Generös balkong med plats för både frukostbord/cafébord och lounge-möbel. Här njuter du av föreningens lummiga trädgård i ett västerläge med eftermiddagssol. Se fina sommarbilder på innergården i slutet av bildflödet. 

Kök med matplats:
Social och öppen planlösning med ett modernt fullutrustat kök. Här finns gott om skåpsförvaring och bra belysning med utrustning bestående av diskmaskin, kyl/frys, ugn, fläkt och en induktionshäll. Matplatsen rymmer till vardags 6 personer men går lätt att utöka till många på middag vid behov.

Inre hall:
Via fin korridor finns här en inre sektion som binder samman lägenhetens sovrum. Här finns plats för ett skrivbord eller skaparhörna och här nås även det stora badrummet. Innanför dörren finns här också ett städskåp.

Sovrum 1 med Walk in closet:
Det större sovrummet rymmer en dubbelsäng och önskade sidomöbler. Fler garderober vid behov och här finns en tilltagen klädkammare med både hyllor och gott om plats för plagg på båda sidor. Givetvis ett stort fönster och rummet är ljust. 

Sovrum 2:
Dörren bredvid leder till det andra sovrummet som också idag känns mycket rymligt med en generös enkelsäng. Här får på bredden plats ett nattduksbord och invid fönstret står idag ett stort skrivbord. Ytterligare förvaringsmöbel ryms och rummet har ljusa kulörer.

Sovrum 3:
Placerat mot innergården finns det tredje sovrummet, precis som sovrum 2 finns här plats för allt man behöver. Idag inrett med garderob, skrivbord, säng och byrå.

Badrum:
Ljust kaklat och snyggt beige klinker med golvvärme. Här finns även ett generöst badkar med dusch och glasvägg som avskiljer. Tvättställ och kommod med förvaring och extra förvaring bakom skåpslucka i väggen. Handdukstork, wc och en tvättpelare finns här också. I taket sitter god belysning i form av spotlights.