BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Sulvägen 69

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 4938
  • 716
  • 3058
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbar bostad med ett trevligt läge, näst högst upp i huset! Det som utmärker bostaden är den soliga balkongen som har ett drömläge med utsikt över trädtoppar. Lägenheten ligger nära både pendeltåg (Älvsjö) och T-bana (Telefonplan)! Här bor du bokstavligen ett stenkast ifrån mataffär, restaurang, gym och bra allmänna kommunikationer.
Tilltalande planlösning med öppna sällskapsytor. Under sommarhalvåret blir balkongen en förlängning av vardagsrummet. Balkongen är väl tilltagen i storlek med plats för en utemöbel och en massa blommor. Placeringen resulterar också i många soltimmar från dag till kväll. Bostaden ligger helt fritt från insyn.

Omtyckt BRF! Som boende här har du tillgång till ett vindsförråd, cykel- och barnvagnsrum, parkeringsplatser utomhus samt i garage. I port 130 finns dessutom ett övernattningsrum som man kan hyra för endast 200 kr/natt. En liten ombyggnad av gården pågår nu, när den är klar kommer det bl.a att finnas ett orangeri, lekplats samt boulebana.

Strax utanför porten finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som tar dig till Älvsjö åt ena hållet och åt andra hållet till Telefonplan. Rakt över gatan finns ett charmigt 50-talstorg med bl.a matbutik, restaurang och gym. Ca 10 min promenadväg bort nås Älvsjö Torg med caféer, restauranger, florist och gym. Älvsjö station är också en knytpunkt vad gäller allmänna kommunikationer. Med pendeltåget tar det endast 9 minuter till Sthlm C.

Området är i ett expansivt skede och flera bostäder planeras att byggas, bland annat längs Folkparksvägen. För mer information om vad som planeras byggas vänligen besök https://vaxer.stockholm/omraden/solberga/
 

Hall
Från hallen får du en fin vy över vardagsrum och kök. Hallen är alldeles lagom i storlek med plats för hatthylla och en byrå. På golven, utom i badrum, ligger ett enhetligt parkettgolv. 

Badrum 
Stort badrum med ett mörkgrått klinkergolv och ljust kaklade väggar. Längs ena väggen finns tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är vidare utrustat med dusch, handfat med kommod, badrumsskåp och WC. En trevlig detalj är golvvärmen som uppskattas extra mycket under vinterhalvåret.

Sovrum 
Underbart sovrum helt fritt från insyn. Härifrån har du utsikt över bergknallar och träd som bjuder på härlig grönska under sommarhalvåret. Plats finns för en dubbelsäng och nattduksbord. Längs ena väggen finns gott om garderobsförvaring.

Kök 
Smakfullt kök med gott om skåpförvaring. Här finns gott om plats för ett köksbord för 4-6 personer. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, induktionshäll, ugn och diskmaskin.

Vardagsrum 
Ljust och trevligt vardagsrum i öppen planlösning mot köket, vilket resulterar i trevliga sällskapsytor. Här finns gott om plats för soffa, TV-möbel och fåtölj. De stora fönsterpartierna bjuder på en underbar vy över grönskan utanför. Från vardagsrummet nås balkongen.

Balkong

Balkongen blir till en naturlig samlingsplats under sommarhalvåret, mycket tack vare placeringen intill kök och vardagsrum men också på grund av det soliga och höga, fria läget. Under sommarhalvåret är balkongen helt inbäddad i grönska. Härifrån har du utsikt över bergknallar, skog och rådjur. Plats finns för en utemöbel, grill och en massa växter. I dagsläget finns en platsbyggd bänk med inbyggd förvaring för t.ex textilier.

Övrigt
Bostadsrättsinnehavaren har tillgång till ett vindsförråd som är beläget i samma hus.