BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Centrala Sundbyberg

Löfströms allé 2B, vån 5

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 4485
  • 638
  • 1625
Värdera din bostad

Beskrivning

HÖGT UPP - ÖPPEN PLANLÖSNING - 2 ST FULLSTORA SOVRUM - HISS - GARAGE - DUBBLA BALKONGER

Hjärtligt välkomna till ett toppmodernt boende på attraktiv adress i centrala Sundbyberg! Lägenheten kännetecknas av exklusiva och påkostade materialval och fina ytskikt. Tillsammans med stora fönsterpartier och dubbla balkonger i olika väderstreck blir detta ett ytterst trivsamt och unikt boende. Här bor ni i en modern fastighet från 2019 med eget garage, gemensam takterrass, festlokal och övernattningslägenhet m.m.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna och sociala planlösningen och det fantastiska ljusinsläppet från det stora fönsterpartierna i fil. Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter med en genomgående hög standard.

Vidare finner du ett toppfräscht och modernt kök från Poggen Pohl i öppen planlösning mot vardagsrum; perfekt utrymme för stor matplats och goda sällskapsytor. Lägenheten bjuder på två fullstora sovrum, båda med plats för större säng samt optimala förvaringsmöjligheter. Stilrent och lyxigt stort badrum med alla bekvämligheter. Hallen är även den rymlig och här får ni plats med både avhängning samt förvaring i flera garderober.

Här bor ni centralt med närhet till både stadens kärna och sköna grönområden. Utanför fastigheten når ni enkelt Sturegatan, Sundbyberg C och nybyggda Signalfabriken med dess affärer, restauranger och uteliv. Solid äkta BRF med välskött fastighet med låga avgifter och ägd mark. Mycket goda kommunikationer i form av tunnelbana, pendeltåg, bussar och tvärbana. Här bor du omgiven av småstadspuls och grönska, samtidigt som du har Stockholm city bara några minuter bort!

Vi syns på visningarna! Bästa hälsningar, Gustav BOSTHLM