BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Fatburstrappan 18, 17 tr

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 6650
  • 125
  • 5836
Värdera din bostad

Beskrivning

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta ansvarig mäklare får visning.

Välkommen till en unik lägenhet belägen på våning 17 med magnifik utsikt över Stockholm! Njut av soluppgången under sommartid och solnedgången året om! Här bor du i en fantastisk lägenhet med optimal planlösning och helt nyrenoverad med exklusiva materialval. Detta är en lägenhet för dig som är ute efter något unikt och exklusivt.

 Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med gott om förvaring i form av två stora klädkammare. På golvet finner ni vacker fiskbensparkett i massiv ek genomgående i hela lägenheten. I hallen finner ni även en inbyggd sittdel.

Vidare in i lägenheten möts ni av lägenhetens hjärta! Inte nog med att ni kommer få njuta av Södermalms bästa utsikt så möts ni av ett nyrenoverat kök för den kräsne! Här finner ni ett smakfullt Pustelli kök med gott om förvaring bakom släta köksluckor i grånyans. Har ni alltid drömt om en köksö? Nu kan er dröm äntligen bli sann och det är ingen dålig köksö vi har och göra med här! Bänkytan samt stänkskydd präglas av exklusiv sten i granit med nedsänkt spishäll och inbyggd kolfilterfläkt med nedåtgående insug av matos. Ni slipper alltså fula köksfläktar och har istället en diskret och inbyggd fläkt. Här finns all maskinell utrsutning så som integrerad kyl/frys, micro, ugn, diskmaskin samt vinkyl med två olika fack för möjlighet att förvara vin med olika temperaturer. I anslutning till köket finner ni plats för matbord invid fönster. Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning vilket skapar ett socialt samspel mellan rummen. I vardagsrums delen finns det gott om plats för större soffgrupp. Från detta rum finner ni även en franskbalkong, öppna upp dörrarna och njut av utsikten under sommaren!

Lägenheten har två välplanerade sovrum! Båda med plats för dubbelsäng, skrivbord och garderober. I ett av sovrummen finner ni ännu en franskbalkong. Badrummet är även det exklusivt renoverat. Här finner ni dusch med duschvägg, wc med hygiendusch - Geberit Auqua clean Mera Comfort, stilrent handfat, förvaring samt tvättmaskin. 

Föreningen har bokningsbar relaxavdelning med pool och bastu. Som medlem i föreningen har man även tillgång till att boka en av Stockholms häftigaste föreningslokaler. Topplokalen på våning 25 med oslagbar utsikt över hela Södermalm och Stockholm har fullt utrustad bar med kylskåp och övriga nödvändiga tillhörigheter samt ljudsystem. I föreningen finns även tillgång till två övernattningslägenheter och två takterrasser.

Detta är sammantaget en unik möjlighet att förvärva en fantastisk lägenhet med Södermalms bästa utsikt i en mycket populär förening mitt på centrala Södermalm. Missa inte denna visning!