BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen - Telefonplan - Hägersten

Kamrerarvägen 36, 3 tr

  • 4.5 rum och kök
  • 103 kvm
  • Såld
  • 270
  • 7135
Värdera din bostad

Beskrivning

OSLAGBAR FRI UTSIKT OCH STORA SOCIALA YTOR! Äntligen ett unik boende (4,5 rum och kök) om 103 kvm till salu med extra allt. Smakfullt renoverad med genomtänkta detaljer och harmonisk färgsättning. Påkostade och kvalitativa tillval. Här ges ett hem med öppen planlösning, stora sociala ytor, välplanerade sovrum och generösa fönsterpartier som skapar ett magiskt ljusinsläpp och en spektakulär utsikt! Bostaden har två rymliga balkonger, den ena med soluppgång och den andra med härlig eftermiddagssol. Utsikten bjuder på en fantastisk blandning av himmel, trädtoppar och grönska, och samtidigt en storslagen vy över staden med riktmärken som Globen, Kaknästornet och Nackamasterna.

Köket är påkostat renoverat med fingertoppskänsla för genuina material i en jordnära färgskala. En exklusiv bänkskiva av Jura Kalksten med oregelbundna fossila inslag binder fint samman spishäll, diskho och arbetsytor. Specifika val av kakel, diskho, blandare och beslag förstärker kökets karaktär. Här finns även gott om förvaring. Den maskinella utrustningen kommer från Siemens och består av induktionshäll, ugn, fläkt, micro, diskmaskin samt kyl och frys i full höjd. Här finns en generös matplats med stort matbord och plats för flera gäster placerad invid fönstret med utsikten som en ständigt föränderlig fondvägg. Det måttbeställda industrifönstret möjliggör en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och bjuder in till socialt umgänge samt förstärker ljusinsläppet. 

Det harmoniska vardagsrummet med stora fönsterpartier och milsvid utsikt, har gott om utrymme och ett rikligt ljusinsläpp. Här ryms utan några problem en soffgrupp med fåtöljer och soffbord m.m. Planlösningen och den generösa balkongen gör att större sällskap kan socialisera i lägenheten med gott om plats att röra sig på.  

Lägenheten erbjuder tre rymliga sovrum med gott om förvaring, samtliga med stora fönster som ger härligt ljusinsläpp men även samtliga med insatta persienner. Master bedroom är mycket rymligt, i detta rum finns plats för både dubbelsäng, sängbord, förvaring och om önskat skrivbord. De andra två sovrummen är perfekta och bra i storlek. I anslutning till ett av dessa rum, vilket idag används som master bedroom, finns en rymlig walk-in-closet även den med handgjorda skjutdörrar av smidesglas. Detta ger möjlighet till ett extra rum för tex kontor eller barnkammare. Glasväggen ger både ett fint ljusinsläpp samt är ljuddämpande.  

Hallen är välkomnande och rymlig med bra förvaring tack vare djupa garderober med skjutdörrar. I anslutning till hallen ligger lägenhetens två badrum. Det stora badrummet är smakfullt och modernt inrett och har skön golvvärme. Utrustningen består av toalett, kommod med matchande spegel, dusch med svängbar glasdörr samt en mycket praktisk tvättavdelning med torktumlare och tvättmaskin med bänk och förvaringsskåp ovan. Det andra badrummet har toalett med handfat och ett badrumsskåp med rund spegel. 

Brf Guldmyntet är en stor förening med 71 lägenheter som stod klara 2019. Husen är belägna på lugn gata en kort promenad från kommunikationer med både tunnelbana och buss. Perfekt läge med närhet till både natur och härliga restauranger och caféer. Missa inte denna visning, välkommen!