BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm / Nytorget

Bondegatan 24, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 3898
  • 85
  • 4097
Värdera din bostad

Beskrivning

I hjärtat av SoFo med Nytorget precis utanför porten så har ni nu chans på denna ljusa, genomgående renoverade och extremt välplanerade 2a högt upp på våning 2.  Lägenheten ligger lugnt belägen med samtliga fönster, varav ett fantastiskt burspråk, mot föreningens trevliga innergård. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi och låga avgifter. Här har ni lägenheten som lämpar sig väldigt bra för både singeln och paret som har höga krav på bekvämlighet och som söker ett inflyttningsklart boende med möjlighet till bygglov för balkong!

Välkommen in till en välplanerad hall med säkerhetsdörr installerad och där ni får gott om utrymme för avhängning. Fin ekparkett på golvet och ljusa väggar. Vidare finner ni det renoverade köket från 2021 som är hemmets hjärta och centrala samlingspunkt. Fina materialval i kök från Marbodal med ljusgråa skåpsluckor, vitt kakel som stänkskydd och moderna vitvaror. Köket - som är extremt välplanerat för sin yta - innehar all maskinell utrustning såsom diskmaskin, rostfri fläktkåpa, kyl/frys, induktionshäll och inbyggnadsugn samt har ett förberett utrymme för inbyggd micro. In mot vardagsrummet finns en industriglasvägg som verkligen förhöjer och ger karaktär till hela lägenheten samt släpper in mycket ljus in till köket. Den generösa takhöjden om ca 2.70 skapar rymd.

Vardagsrummet är rymligt och väldisponerat med mycket möblerbara ytor. Här ryms både soffa, tv-möbel och stort matbord. Här kan ni sitta många och avnjuta middagar med trevlig utsikt över den lugna innergården med grönska och takåsar. Det fantastiska fönsterpartiet i form av burspråk öppnar upp och släpper in otroligt med ljus till hela lägenheten. Via vackra pardörrar från sekelskiftet kommer ni in till sovrummet. Rofyllt och även det rymligt med ett fint fönsterparti och plats för dubbelsäng, sängbord samt mindre hemmakontor. Målade väggar i vilsam ljusblå kulör och ekparkett.

Badrummet är fräscht, stambytt sedan tidigare och helkaklat i ljusa färger. Badrummet är även väldisponerat med plats för tvättmaskin. Inrett med vikbar duschvägg, dusch, WC och handfat med spegelskåp ovan. Förvaring finns det gott om utanför badrummet med både en walk-in closet som inrymmer det mesta samt inbyggda garderober med överskåp. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd.

Här bor du i ett av Söders mest trendiga och efterfrågade kvarter mitt i SoFos hjärta kring Nytorget och dess rika utbud av restauranger, caféer och barer ligger inom några minuters gångväg. Längs bl.a. Skånegatan och Bondegatan finns ett stort utbud av mysiga restauranger, caféer, barer och butiker och trevlig gågata. 

Föreningen är stabil och har en normal belåningsgrad med alla stora renoveringar utförda, vilket medför att föreningen kan fortsätta behålla de låga avgifterna. Den trevliga grönskande innergården inbjuder till umgänge med sittgrupper och grillmöjligheter om sommaren. Med sitt lugna men samtidigt optimala läge med lummig grönska som skärmar av stadens puls men samtidigt med direkt närhet till service och kommunikationer så kan man inte bo bättre och bekvämare än såhär. Varmt välkommen på visningarna!