BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bagarmossen

Kolbäcksgränd 15

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

- Genomgående planlösning 
- Tidsenlig renoverat kök
- Bevarad charm från byggåret 
- Balkong i bästa solläge! 
- Diskmaskin och tvättmaskin
- Bagarmossens äldsta BRF
- Stabil förening med god ekonomi 
- Stenkast till Nackareservatet 
- Tunnelbana och buss 

Nu ges tillfälle att se denna pärla till bostad på omtyckta Kolbäcksgränd i Bagarmossen! 
Högst upp i huset på våning tre kliver ni in i en bostad som präglas av bevarad tidsenlig charm, en genomgående planlösning, flödande ljusinsläpp samt en balkong i absolut bästa solläge! Köket har varsamt renoverats med eftertanke och här har originalstommarna bevarats. Dessutom finns diskmaskin och tvättmaskin installerat! Vardagsrummet är den givna platsen för härligt umgänge med vänner och familj. Platsbyggda garderober finns i både sovrum och hall, det hör även till två förråd till bostaden belägna i källaren. 

Föreningen Brf Riksbyggen Friheten är Bagarmossens äldsta bostadsrättsföreningen och är mycket välskött. I föreningen finns 260 lägenheter fördelade på 7 hus. På den gemensamma gården erbjuder något för alla, härliga träd och buskar, sittplatser, aktiviteter för barn. Det finns även föreningslokal, snickeriverkstad, övernattningslägenhet, cykelpool med lådcyklar och en bytesbörs. 

Ett stenkast bort nås idylliska Nackareservatet som erbjuder härliga löpspår och motionsslingor. Sommartid är Söderbysjön populärt för bad, även vintertid för skridskor och skidåkning. Där finns även Björkhagens FK och Brotorpsstugan som vintertid erbjuder nygräddade våfflor. Hellasgården finns även på promenadavstånd som erbjuder er motionsspår, paddling, badplats, bastu, orientering och vandring. 

Från Bagarmossen tar du dig enkelt och smidigt vidare genom stan via tunnelbanan och dess gröna linje. Innerstaden når du på ca 15 minuter. Med buss 161 tar du dig även vidare söderort mot Gröndal via Älvsjö station och Midsommarkransen. I området finns även flera skolor och förskolor.

Måste upplevas på plats!