BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högmora - Huddinge

Teodolitvägen 51

  • 5 rum och kök
  • 117 kvm
  • Såld
  • 6267
  • 421
  • 7746
Värdera din bostad

Beskrivning

Unikt hörnläge med stor tomt äntligen till salu!

Välkommen till detta fantastiska kedjehus i absolut toppskick i mysiga Högmora. Varenda kvadratmeter är omsorgsfullt genomtänkt både när det kommer till planering och materialval. Stilren, skandinavisk design samsas med naturliga stenmaterial och snygga detaljer som tillsammans skapar en känsla av harmoni och elegans. Fantastiska fönsterpartier från golv till tak som ger bostaden ett ypperligt ljus. 

På entréplan finns boendets sociala ytor med köket och köksön som ett nav i mitten, mellan matplatsen och vardagsrummet. Två fantastiska terrasser, en på vardera sida, som båda har plats för grill, odlingar, lounge- och matgrupp. Här kan du verkligen njuta året om! En perfekt planerad hörntomt med plana ytor som kan nyttjas till en mängd olika saker. 

På övervåningen finns 3 stycken rofyllda sovrum och gott om förvaring samt en walk in closet. Stort badrum i vacker natursten med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. Här bor du i naturskön omgivning med sjön Trehörningen runt knuten, samtidigt som du har närhet till stan. Välkommen till en underbar, elegant bostad där du bara kan flytta in och njuta!

Ett unikt hörnläge med en tomtarea på 586 kvm, detta betydligt större än de flesta andra husen i området.

Detta är en bostad ni inte vill missa - varmt välkommen på visning!