BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mälarhöjden

Hägerstensvägen 308

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 3383
Värdera din bostad

Beskrivning

- Belägen i vacker fastighet anno 1926
- Mitt i en grön oas i lummiga och lugna villakvarter
- Stora glaspartier i två väderstreck och ett fantastiskt ljusinsläpp
- Varsamt renoverat med påkostade ytskikt
- Ett boende utöver det vanliga med extra allt
- Balkong i soligt sydvästläge med sol från lunchtid till solnedgång
- Fräscht kök med alla moderna bekvämligheter
- Påkostat och helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare
- Föreningen äger marken och har flera stora renoveringar bakom sig
- Förening med prunkande innergård, odlingsmöjligheter och gym
- Endast två minuters promenad till tunnelbanan 
- Bostaden är belägen i ett idylliskt läge med grönområden runt om, mitt i hjärtat av Mälarhöjden. Här bor man bekvämt och centralt ett stenkast från badplatser, centrum, matbutik, tunnelbana och joggingspår.

På paradgatan Hägerstensvägen ligger ett vackert bevarat 1920-talshus med förnämligt läge i kvarteret. Här välkomnas ni till denna unika tvåa där modern komfort och stilren design möter mysig 1920-talscharm med gedigna snickerier och spröjsade fönster. Lägenheten totalrenoverades av tidigare ägare och håller hög klass. Här är det bara att flytta in.

Vidare erbjuds stor balkong i sydvästläge med sol från lunchtid tills solnedgång, kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier som vetter mot både söder och mot väst. Köket är väl utformat med gott om arbetsytor och generöst med förvaring. Modernt mörkt kök fullt utrustat och som bryter av snyggt mot de ljust målade väggarna och det vackra laminatgolvet i ljus björk. Rofyllt och luftigt sovrum med platsbyggd förvaring. I sovrummet finns ett massivt furugolv som löper vidare genom hallen. Påkostat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Förvaringen är snyggt och diskret platsanpassad. Lägenheten ligger på första våningen i huset men i suterräng med lägenheter under, så fönstren som vetter mot Hägerstensvägen ligger högt över gatan utan insyn.

Brf Namnsdagsblåsaren 2 är en familjär förening som äger en omtalad och bevarad fastighet med mycket historia från 1926. Fastigheten byggdes om till lägenheter 2005 och har flera stora renoveringar bakom sig samt äger marken (ej tomträtt). Föreningen har en lummig trädgård som är en grön oas under sommarhalvåret där villakänslan är påtaglig med äppelträd och odlingslådor, altan med grillplats och utemöbler. På fastigheten finns fyra parkeringsplatser, ett eget gym och en minilägenhet som föreningen hyr ut. I källarplan finns gemensam tvättstuga. Till lägenheten hör även ett uteförråd.

En bostadsdröm som måste upplevas på plats! Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare!