BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sköntorpsvägen 124, 5 tr

  • 1 rum och kök
  • 42.5 kvm
  • Såld
  • 5056
  • 571
  • 6594
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Varmt välkomna till Sköntorpsvägen 124. En väldisponerad och rymlig etta som enkelt går att göra om till två rum. Här bor du på 5 trappor helt utan insyn, inflyttningsklar och dessutom har trädtoppar och Årstaviken som närmsta grannar. Renoverat kök i smakfull stil och helkaklat badrum. Utöver detta mycket vackra ytskikt. Bara att flytta in!

Rumsbeskrivning
Ljus och rymlig hall som öppnar upp till lägenheten resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Invid hallen finns dessutom en rymlig klädkammare som erbjuder mycket goda förvarningsmöjligheter. Säkerhetsdörr är installerad. Rymligt och renoverat kök med matplats för sällskap om 4-6 personer. Fullt maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, häll med tillhörande ugn, diskmaskin, fläkt och diskho. Goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Utöver detta mycket smakfulla och tidtypiska materialval. Lättmöblerat och ljust vardagsrum. Här finns gott om plats för säng, soffgrupp och övrig möblering så som fåtölj eller byrå. Generöst ljusinsläpp från stort fönsterparti mot Årstaskogen. För den som önskar går detta rum att dela av för att disponera bostaden som en tvåa (se alternativ planritning). Stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv. Här erbjuds förvaring, wc och handfat. Förberett för tvättmaskin.


- Möjlig tvåa
- Välskött förening
- Bevarade originaldetaljer
- Insynsskyddad läge
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Rymligt kök med plats för större matbord
- Goda förvaringsmöjligheter
- Två tillhörande förråd
- Buss till Södermalm utanför porten
- Årsta Torg inom bekvämt gångavstånd

Allmänt om läget
Precis utanför dörren nås Årstaskogen och Årstaviken med grönskande skogspartier som erbjuder promenadstråk och närbelägna kolonilotter. För den träningsintresserade finns upplysta motionsslingor samt utegym. Här erbjuds även badmöjligheter sommartid och skridskomöjligheter vintertid när isen fryser till. Här bor ni i ett mycket fördelaktigt område med närhet till såväl serviceutbud, grönska, vatten och kommunikationer.