BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Trålgränd 1, 1tr

  • 3 rum och kök (möjlig 4a)
  • 84 kvm
  • Såld
  • 7321
  • 429
  • 6437
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en ljus och välplanerad 3:a (möjlig 4a) med stor balkong och trevligt hörnläge, i en modern och väl underhållen fastighet från 1994. Brf Tullstugan 3 är en stor och ekonomiskt stabil förening med välskötta fastigheter, garage och fräscha gemensamma ytor. I denna uppgång har ni både tillgång till en stor och fin tvättstuga, tillgång till både festlokal och övernattningslägenhet finns samt grönskande välskött innergård. Tillträde omgående möjligt!

Väl inne i lägenheten möts ni av ett modernt och ljust boende med en optimal planlösning och gott om sociala ytor. Lägenheten är i ett välbevarat originalskick från 1994 vilket skapar stora möjligheter för den som enkelt vill göra om till 4 rum och kök genom att sätta upp en vägg och dela av det stora vardagsrummet och samtidigt skapa en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum (se bifogad alternativ planlösning). Ytskikten har sedan dess blivit ommålade i stilrena färger och på golvet ligger en bevarad ekparkett. Lägenheten har stora fönsterpartier som släpper in bra med ljus från två håll.

I hallen finns gott om plats för avhängning och förvaring i garderober samt rymlig klädkammare. Till lägenheten hör även ett stort källarförråd. Vidare finner ni två rymliga och väldisponerade sovrum, belägna i vardera del av lägenheten, med utrymme för både dubbelsäng, skrivbord och garderober. Det trevliga köket är välplanerat med gott om arbetsytor och skåp. Utrustat med kyl, frys, diskmaskin, fläkt och spis.

Vardagsrum i generöst utförande med parkettgolv och målade väggar. Plats för både större matsalsmöbel och soffgrupp. Hörnläget skapar ett fint ljusinsläpp från två håll. Från vardagsrummet når ni balkongen som bjuder in till umgänge under sköna sommardagar. Här skiner solen under eftermiddagen fram mot kvällen (N/V). Möjlighet till inglasning av balkongen finns och bekostas separat av lägenhetsinnehavaren. Badrummet är rymligt disponerat i ljusa färger och inrett med duschkabin, handfat, spegelskåp, WC, handdukstork samt tvättmaskin.

Här bor ni med ett lugnt läge invid Norra Hammarbyhamnens vatten och närhet till grönska, natur och motionsspår finns vid Årstaviken samt bort mot Tantolunden med badplats på sommaren och skridskoåkning under vinterhalvåret. Lägenheten ligger omgiven av flertalet parker och grönområden. Vill du åt söders puls tar du dig enkelt dit med en kort promenad och möts av flertalet populära restauranger bara några minuter bort!

Varmt välkommen på visningarna!