BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm / Maria

Maria Skolgata 77B, VÅN4

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • Såld
  • 7401
  • 522
  • 4560
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett riktigt drömboende i hjärtat av Södermalm i populära Tobaksmonopolet. Ljus och välplanerad 2a högt upp på våning 4 med stor inglasad balkong i fritt söderläge. Här bor ni ett stenkast från Mariatorget med samtliga bekvämligheter i modern fastighet från 2015 med stor hiss, direkt access till garage och en stor härlig grönskande innergård.

Väl inne i lägenheten möts ni av ett inflyttningsklart, modernt och välplanerat hem med en öppen och social planlösning  vilket ger lättmöblerade sällskapsytor. Generös takhöjd vilket skapar rymd och stora fönsterpartier mot den trevliga innergården. Ljusa och moderna ytskikt med vitmålade väggar och ekparkett genomgående skapar en härlig och ljus känsla. Lägenhetens rymliga och rofyllda sovrum ligger mot den tysta och lugna innergården och har plats för dubbelsäng och otroligt bra förvaring i platsbyggd garderobslösning.

Vidare får ni ett härligt kök med fina ytor och med gott om plats för matlagning för många gäster med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Den rymliga inglasade balkongen har ett härligt söderläge med sol hela dagen. Inglasningen bjuder in till att nyttja detta som ett extra rum året om. Möjligheten finns även att öppna upp inglasningen helt. Lägenheten har dessutom ett lyxigt stort badrum med både badkar, tvättmaskin och torktumlare av hög kvalitet.

Här bor du bokstavligen nära till allt som söder har att erbjuda; shopping, närservice, restauranger, kommunikationer, grönområden, förskolor, skolor. Södra station ligger ett stenkast bort, i närheten finns omtyckta och mysiga Mariatorget, Tantolunden med fin natur och grönområden, Årstaviken med strövområden och badplats. Närheten till såväl city, natur, restauranger, parker och vatten gör detta till ett oslagbart boende med livskvalitet.

- Välplanerad 2a i populära Tobaksmonopolet med toppläge i huset högt upp på våning 4.
- Stora fönsterpartier med härlig fri utsikt mot den lugna och grönskande innergården.
- Modern fastighet från 2015 med samtliga bekvämligheter i huset med stor hiss och direkt access till garage.
- Rakt söderläge på balkongen vilket innebär sol från morgon till sen eftermiddag.
- Inbyggda garderober som inrymmer gott om förvaring i hall och sovrum.
- Stilrent kök och badrum med all komfort och vitvaror av hög kvalitet.
- Trevlig privat innergård med planteringar och grönska att njuta av om sommaren.
- Beläget med närhet till det bästa Södermalm har att erbjuda av natur och nöjen direkt utanför porten.
- Utmärkta kommunikationer med både tunnelbana (Mariatorget), bussar (4an m.fl), pendeltåg (Södra station) inom någon minuts promenad från lägenheten.