BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede

Bersågränd 8

  • 4 rum och kök
  • 103 kvm
  • Såld
  • 2256
  • 729
  • 13733
Värdera din bostad

Beskrivning

Missa inte denna chans att förvärva en av Enskedes absolut bästa lägenheter! Mycket lågt belånad förening ( ca 1328 kr / kvm år) . Låg avgift där internet ingår. Smakfullt renoverad och väldigt unik med TVÅ stora balkonger i bästa läge med kvällssol och morgonsol. Köket är mycket trevligt med en riven vägg för härlig öppen planlösning. Badrummet är väldigt rymligt. Gästwc finns. Ljust vardagsrum. Tre bra sovrum. Stor klädkammare som kan byggas om till 4:e sovrum. Hiss finns!

Det första som möter en är en stor och mycket trevlig BALKONG med trädäck i perfekt läge med kvällssol och utsikt över den grönskande gården.

HALLEN har en platsbyggd garderob med moderna skjutdörrar för förvaring av ytterkläderna.

Lägenhetens KÖK är mycket trevligt. En vägg är riven för härlig öppen planlösning. Här finns en stor köksö med förvaring under och en stor matplats. Fina  gråa skåpluckor. Fullstor diskmaskin. Kyl/frys och spis med ugn och inbyggd microvågsugn. Fin belysning under skåpluckorna och fläktkåpa.

Det stora VARDAGSRUMMET är lägenhetens hjärta. Ett stort fönsterparti ger en mycket härlig ljus känsla. Utsikten från vardagsrummet är mot Gamla Tyresövägen och fint villaområde.

Tre bra och rymliga SOVRUM finns. Man har också en stor KLÄDKAMMARE som med fördel kan användas som EXTRA SOVRUM/KONTOR! I sovrummen finns flera garderober som erbjuder rymlig förvaring.

Ett av sovrummen har också utgång till en stor fin BALKONG med morgonsol och härlig utsikt över Enskedes fina villor.

I lägenheten finns också ett fräscht BADRUM med snyggt golv och helkaklade väggar. Duschhörna med snygg kakelvägg. WC, påkostat handfat och spegel med snygg belysning. Spotlights i taket. Tvättmaskin. Två bra och snygga platsbyggda förvaringsskåp

Det finns också en mycket fin GÄSTWC med samma fina golv som badrummet. WC, handfat och spegel.