BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Liljeholmsvägen 34, 4tr

  • 4 rum och kök
  • 76 kvm
  • Såld
  • 4869
  • 773
  • 2803
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna smakfulla och perfekt planerad bostad i bästa läge. Lägenheten disponeras idag 3:a men kan med enkla medel konverteras om till optimal 4:a via en vägg. Bostaden är högt belägen med ostört läge och har stora fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp. Här finns även dubbla balkonger med underbar fri utsikt och som gör det möjligt att avnjuta solen hela dagen. 

Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Bra förvaringsytor vi en stor klädkammare. Generösa fönsterytor kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har genomgående behagliga färgval med påkostade tillval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening.

Ni får inte missa poolen på föreningens innergård med bästa solläge som erbjuder vackra solnedgångar. En av de bästa sakerna med denna bostad är direktaccess till dynamiska Liljeholmstorget med gallerians 90 butiker och Stockholms kanske bästa kommunikationer. Tunnelbanan ligger ca 50 meter från fastigheten och tar er in till City på 10 minuter. 

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner i öppen social planlösning till köket. Här finns generösa fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och skapar härlig rymd. Härifrån når man även den soliga balkongen. 

Balkong - sommarens räddning
Från vardagsrummet når man en stor solig balkong med härlig fri utsikt över gården och grönskande parken. Balkongen har eftermiddagssol och storleken gör att den bjuder in till fest för det stora sällskapet som kanske avslutas i poolen på innergården. Balkongen har skjutbara glaspartier som med fördel förlänger nyttjandet, året om.

Entréterrass - bästa solläge
Med utgång från sovrum 3 ligger en rymlig balkong med sol från morgon till eftermiddag. Här kan man med fördel njuta av solen och den fria utsikten över takåsarna i Söderort. 

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Hemtrevligt vitt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom den öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har mycket goda arbetsytor via vit bänkskiva med smakfullt carrara marmor ovanför. Köksutrustningen består av hel kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt och ugn. Allt i rostfritt och påkostat.

Sovrum 1 - Ostört läge mot gården
Rofyllt och rymligt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Rummet ligger i ostört läge mot gården. Här finns perfekta förvaringsytor via en rymlig walk-in-closet som rymmer säsongens alla kläder.

Sovrum 2 - Fri utsikt 
Rummet passar utmärkt som barnrum, kontor eller gästrum. Här finns plats för en enkelsäng. Rummet har underbar fri utsikt.

Sovrum 3 - Utgång till balkong
Rummet ligger idag med öppen planlösning intill köket. Med enkla medel kan ytan konverteras till ett stort sovrum med plats för både dubbelsäng och extra garderober. Här finns generösa fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och underbar fri utsikt. Rummet har även utgång till en solig balkong med hela dagen.  

Badrum - Smakfull och påkostat
Smakfullt badrum med helkaklade väggar i vitt och mörkt grått klinkergolv med golvvärme. Badrumsutrustningen består av wc, stor kommod, handdukstork, stor spegel samt dusch med skjutbara duschväggar i glas. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare från Siemens med goda avlastnings- och förvaringsytor ovanför. 

Hall - Rymlig och välkomnande
Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett härligt sätt. I hallen finns bra avhängningsytor och gott om förvaring i form av rymliga garderober. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.