BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Styrbordsgatan 22, pl 2

  • 3 rum och kök
  • 79.5 kvm
  • Såld
  • 18287
  • 616
  • 4449
Värdera din bostad

Beskrivning

Attraktiv och ljus hörntrea på bästa läge fördelat på 79.5 kvm med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från de sociala ytorna når du den stora balkongen med frontläge mot Sickla kanal med morgonsol.

Välkomnande hall med hatthylla och garderober för ytterkläder och skor. I direkt anslutning ligger badrummet som är helkaklat i neutrala toner med badkar. Det är framdraget för tvättmaskin och torktumlare.

Vidare in möts man av ett fantastisk ljus via stora fönsterpartier och med den sociala planlösningen känns det rymligt och luftigt och utsikten skojar man helt enkelt inte bort! Dessutom alldeles lagom högt upp för att undvika insyn och få en fantastisk underbar vattenkontakt. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök inbjuder till socialt umgänge, vare sig det är en mysig hemmakväll på tu man hand eller en festlig måltid i goda vänners lag. Vardagsrummet blir en naturlig förlängning av köket. Gott om plats för både soffmöblemang, matbord och naturligtvis plats för Tv:n. Härifrån når du även den fantastiska balkongen med frontläge mot kanalen med skärgårdskänsla. Det finns även bygglov för inglasning om man önskar. 

Lägenheten har två sovrum, däribland ett master bedroom med plats för en dubbelsäng och byråer/garderober. Det finns även en stor klädkammare alldeles vägg i vägg som rymmer allt. Det andra sovrummet är perfekt som barnrum eller arbetsrum/gästrum. Allt är original men i gott och väl omhändertaget skick. 

Sammanfattningsvis är detta en mycket tilltalande och unik hörntrea med ett attraktivt läge alldeles invid Sickla kanal och dess båtliv. Om du vill bo exklusivt med skärgårdskänsla, med stadens puls en armslängd bort, är detta något du absolut inte bör missa.