BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bagarmossen

Svartågatan 78

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • Såld
  • 6619
  • 829
  • 2417
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen hem till denna svårslagna 3 rok (möjlig 4 rok) i hörnläge med balkong i söder samt två toaletter och dubbla förråd! Fördelarna med denna bostad är många och några är värda att slå ett extra slag för! Väldisponerad planlösning som bjuder på två rymliga och rofyllda sovrum varav ena sovrummet går att dela av för ha tre sovrum i lägenheten. Trevligt kök med både gott om plats för matlagning och matplats. Två toaletter varav ena badrummet har ett badkar. Stort vardagsrum med vacker originalparkett i gott skick med utgång till lägenhetens härliga balkong i söderläge. Genomgående i lägenheten finns ett fint trägolv och tack vare hörnläget har man fönster åt tre väderstreck med lummiga utsikter. Goda förvaringsmöjligheter i lägenheten med bevarade originalgarderober samt fyra tillhörande källarförråd.

Brf Söderbysjön är en av Bagarmossens största och populäraste föreningar och består av 359 lägenheter varav 23 är hyresrätter vilket utgör ett dolt kapital för föreningen. Utöver lägenheterna finns det 37 uthyrningsbara lokaler och mindre förråd, 38 garage samt 35 parkeringsplatser varav 24 platser har laddstolpe. Ekonomin i föreningen är väldigt god samt finns många gemensamhetsytor som fina innergårdar med lekplats, stor tvättstuga med maskinpark från 2019, hobbyrum där medlemmarna kan utföra enklare hantverk, en föreningslokal som kan hyras för kalas eller andra aktiviteter och ett gästrum som kan hyras för övernattande gäster. Föreningen har iordningställt enkla kontorsplatser för att underlätta för den som behöver arbeta hemifrån. Det finns också en elbil som kan hyras av medlemmarna. Därutöver finns det ett gym, ett bytesrum (där medlemmar byter saker med varandra) och en odlingsgrupp som medlemmarna kan vara med i.

I Bagarmossen centrum finns god service med både Ica, Coop & Apotek samt flera trevliga restauranger och fik! Goda kommunikationer genom Bagarmossens T-bana som tar dig till Södermalm på endast 10 min. Med buss 161 tar du dig även vidare söderort mot Gröndal via Älvsjö station och Midsommarkransen. I närheten har du både Brotorpsskolan & Bagarmossens skola samt flera populära förskolor.

Någon minut bort nås idylliska Nackareservatet som erbjuder härliga löpspår och motionsslingor. Sommartid är Söderbysjön populärt för bad, även vintertid för skridskor och skidåkning. Där finns även Björkhagens FK och Brotorpsstugan som vintertid erbjuder nygräddade våfflor. Hellasgården finns även på promenadavstånd som erbjuder er motionsspår, paddling, badplats, bastu, orientering och vandring.

Varmt välkommen på visning!