BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Husabyvägen 23, 1,5 tr

  • 3 rum och kök
  • 65 kvm
  • Såld
  • 248
  • 7927
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till Aspuddens finaste hörntrea med högt läge och balkong i söder som erbjuder en enastående utsikt över områdets takåsar samt lummighet. Tack vare att huset är beläget uppe på en kulle, upplevs bostaden läge mycket högre upp. Ljusinsläpp från tre väderstreck. Detta är en charmig funkisbostad med modern tappning. De två motpolerna - bevarat och nytt - förhöjer varandra och skapar en exklusiv, tidlös känsla. Fina originaldetaljer framhävs av medvetna färg- och materialval. En klassisk fiskbensparkett kompletteras av ett det stilsäkra nyrenoverade exklusiva köket.  

Det kombinerade köket och vardagsrummet skapar en öppen, social atmosfär med plats för ett generöst matbord och en soffgrupp sida vid sida. På golvet ligger ett välbevarad fiskbensparkett i original. Intill finner ni den glasade balkongdörren med dubbeldörrar som gärna får stå öppen om sommaren. Balkongen med milsvid utsikt ligger i söder. Här finns plats för möblemang med bord samt växtligheter. Tack vare soltimmarna är detta en perfekt balkong för den som gillar odling. Extra mysigt är att duka upp middagen här ute och njuta av den underbara svenska sommaren. Markis finns för den som önskar.

Köket som är stilrent nyrenoverat är från Järfälla kök med mycket smakfull design, mintgröna luckor i askfaner. Bänkskivan som är i tålig kompositsten i grått matchar med resten av rummet. Köket är byggt i vinkel vilket genererar rikligt med arbetsyta och förvaring. Här finns trevliga inslag såsom kyl/frys, gasspis, ugn och diskmaskin. Samtliga vitvaror är utbytta.

Lägenheten har två fina sovrum med magisk utsikt. Det mindre sovrummet passar utmärkt som barn- eller arbetsrum. I detta rum finns tre inbyggda garderober i original. I det andra större sovrummet finns det gott om plats för dubbelsäng, sängbord och utmärkta förvaring längst hela ena väggen. Båda rummen har vackra parkettgolv i ek. 

Bostaden erbjuder rymlig och luftig hall med goda avhängningsmöjligheter. Intill hallen finner ni badrummet med toalett, dusch, handfat samt tvättmaskin. 

Området ligger längs med tunnelbanans röda linje söderut, endast två stationer från Hornstull. Apudden har både caféer, Bio Aspen med restaurang, bagerier och flertalet restauranger. Med gångavstånd når ni badbryggor och grönskande promenadslingor runt kvarteret.

Måste upplevas på plats! Varmt välkomna på visning!

- Toppfin och ljus
- Fantastisk milsvid utsikt från alla fönster
- Hörnläge med ljusinsläpp från tre väderstreck
- Balkong med markis i soligt söderläge
- Helt fri från insyn
- Optimal planlösning
- Bästa adress i populära Aspudden
- Vackert nyrenoverat kök