BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Fågelstavägen 28

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • Såld
  • 2449
  • 422
  • 3937
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en charmig bostad! Här kan man sätta sin egen prägel och få en drömbostad. Lägenheten har en optimal planlösning med möjlighet att göra om till en 4:a. Fantastisk förening med låg avgift.

Och så läget! Här bor ni nära allt. Bandhagen har rikligt utbud med service och kommunikationer (Bandhagens Centrum, T-bana mm.) även fina naturområden i Bandängen där det finns parklek, grillplats, smådjur och boulebana. För den mer frilufts intresserade så finns naturområdet Majroskogen på promenadavstånd.

Varmt välkommen till Fågelstavägen 28, 1tr!

 Renoveringschans
- Låg avgift!
- Den bättre föreningen i området (A), med en låg belåningsgrad på endast ca 3500 kr/kvm
- Möjlig yteffektiv 4:a. De alternativa planritningarna ska endast ses som ett förslag och större renoveringar behöver alltid godkännas av föreningen.
- Lättmöblerade rum
- Rikligt ljusinsläpp från två väder streck.
- Optimal planlösning.
- Rikligt med förvaringsutrymmen.
- Praktiskt och luftigt badrum som enkelt kan göras om till större.
- Vindsförråd
- Stambytt 2002-2004
- Föreningen disponerar även 49 garageplatser, 111 st parkeringsplatser med el alt. gratis parkering finns på samtliga huvudgator i föreningen, inkl. 7-dygnsparkeringar.
- Gemensamma utrymmen: cykel-/ barnvagnsförråd, tvättstuga, föreningslokal, övernattningslägenhet, 2 st hobbyrum och flera uteplatser med grillmöjligheter.
- Fantastiska naturnära promenadstråk med massor med lekparker och barnens djur på 4-H gården i Bandängen, bara en bit ner för centrum, här hittar du också utegym.
- Rikliga kommunikationer, Bandhagens T-bana (20m) bort, och gröna linjen tar dig in till Stockholms C på endast 17 min. Flertalet busslinjer som 173 och 161 tar du dig till Älvsjö station på 10 min .
- Rikligt serviceutbud, Bandhagens C finns en fräsch matbutik (ICA Nära), Livs, ATG, flertal restauranger, sushi(Rekommenderas), Kebab/ Pizza, gatukök(Rekommenderas), husmans kost och populära Café Chateau (Rekommenderas), apotek, hunddagis mm. 

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns goda avhängnings möjligheter via  hattylla. 

Sovrum 1 – Stort med perfekt förvaring
Här finns ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljus. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Här finns även goda förvaringsmöjligheter via klädkammare. 

Sovrum 2 – Stort med perfekt förvaring
Här finns ett stort fönsterparti mot det lummiga och som ger rikligt med ljus. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng och annat möblemang. Här finns även goda förvaringsmöjligheter via garderober. 

Vardagsrum – Ljust och fri utsikt
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av ett vackert fönsterparti som medför rikligt med ljusinsläpp och härlig fri utsikt, utan insyn. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner med social öppenhet till köket. Original parkettgolv. 

Kök – Stort och funktionella ytor
Stort kök med fokus på funktion och umgänge. Köket har mycket god förvaring via köksluckor och praktiska arbetsytor med kakel som stänkskydd ovanför. Köksutrustningen består av kyl/ frys, spis/ spisfläkt och ugn . Köket har matplats för ca 4-6 personer med trevlig utsikt, utan insyn. 

Badrum & WC - Trivsamt och luftigt
Praktiskt i anslutning till hallen ligger ett stort trivsamt badrum med hela vita kaklade väggar och klinkergolv.  Badrumsutrustningen består av wc, vattenburet element/ handdukstork, handfat och spegelskåp med belysning.Trevligt ljus-/ luftinsläpp via fönsterparti.

Solig balkong utrustad med markis – Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö.
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen som har sol på eftermiddagen finns plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av det lummiga och fina vädret.

Övrigt
Vindsförråd på ca 2-3 kvm finns.