BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Hildebergsvägen 4, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 76.5 kvm
  • Såld
  • 4516
  • 710
  • 3086
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett attraktivt och ostört läge ligger denna tilltalande och perfekt planerade gavellägenhet med härlig fri utsikt. Lägenheten har stilren och modern layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Här möts man av generösa sällskapsytor i öppen planlösning och utgång till en stor solig balkong. Bostaden är högt belägen med generösa fönsterytor i två väderstreck kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten har två rymliga sovrum i lugn och ostört läge. Här finns även perfekta förvaringsytor via rymliga garderober och en walk-in-closet som rymmer säsongens alla kläder.

Kök och badrum är smakfulla och välutrustade med påkostade materialval. Väggarna är nymålande med ljusa och behagliga nyanser och på golvet ligger ett vackert ekparkettgolv. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ostört läge på lugn återvändsgata bor man i ett ostört läge intill skogen i perfekt disponerade ytor med 5 minuter till närmsta tvärbanan eller pendeltåg.

Närområdet är perfekt med korta gångavstånd till flera populära förskolor och lekplatser. En ny grundskola för F-9 (Sjöviksskolan) ligger på andra sidan vägen. Utanför porten finns även en stor gård med perfekt lekplats för alla åldrar. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbanan, bussar och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar.  

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Balkong  Sommarens räddning
Stor ljuvlig balkong som nås från vardagsrummet vilket även medför till en naturlig förlängning av de sociala ytorna. Här kan man med fördel avnjuta alla måltider och bli hänförd av den underbara fria utsikten. Storleken gör att man får plats med både loungemöbler, grill och växtligheten. 

Vardagsrum – Fokus på umgänge
Öppen och socialt inbjudande planlösning med stora fönsterpartier i gavelläge som ger ett härligt ljusinsläpp och fri utsikt över skogsparti och vidare över stans takåsar. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp som stort matbord med plats för det stora sällskapet.  På golvet ligger ett vackert ekparkettgolv som löper vidare i hela bostaden. 

Kök  Plats för stora sällskap
Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge. Goda förvaringsmöjligheter bakom vita stilrena skåp och perfekta arbetsytor med vitt kakel ovanför. Extra arbets- och förvaringsytor finns via en platsbyggd köksö som blir en naturlig plats att samlas runt. Köksutrustningen består av kyl/frys, häll, integrerad diskmaskin samt inbyggd varmlufts- och mikrovågsugn. Allt smakfullt och påkostat i rostfritt. Här finns även matplats för det stora sällskapet med fri utsikt över naturen via stora fönsterpartier.

Badrum  Stilfullt & praktiskt 
Trivsam badrum med golvvärme. Väggarna går i vitt med mörkt klinker på golvet. Badrummet är utrustat med dusch, wc,  kommod, handdukstork, spegelskåp, tvättmaskin (2020)  och torktumlare med praktisk arbetsbänk med förvaringsskåp ovan.

Sovrum  Lugnt och ostört läge
Två bra sovrum i varierande storlek. Rummen har fönster med begränsad insyn och är lugnt belägna med grönskande omgivning. Det stora sovrummet har plats för dubbelsäng och förvaring i form av en skjutdörrsgarderob. Det mindre rummet passar utmärkt som barnrum med plats för säng och garderob. Den vackra ekparketten pryder rummens golv och väggarna är i behaglig kulör.

Hall – Ljus med plats för säsongens alla kläder
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter för både jackor och skor direkt innanför dörren. Vidare in i hallen finner man 3st rymliga garderober och en stor inredd klädkammare med Elfa-system som rymmer alla säsongens alla kläder. På golvet ligger en vacker ekparkett vilket är genomgående i hela lägenheten.

Här trivs man och det är bara att flytta in!