BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Viksjö - Järfälla

Tegvägen 52 2tr

  • 3 rum och kök
  • 76 kvm
  • Såld
  • 2815
  • 418
  • 5184
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna mycket fina lägenhet högst upp som varsamt renoverats 2023 i moderna ljusa toner och ett genomgående ljust parkettgolv i alla rum - bara flytta in och njuta. Känsla av nyproduktion med bibehållen orginalcharm - en blandning av det bästa helt enkelt. En mycket välplanerad 3a som om man önskar kan göra om till en mini-4a. Möjligheternas lägenhet - välj du. Väldisponerad planlösning, ljust luftigt med generösa fönster. Utsikt mot grönskande gård. Lägenheten ligger med ett fint läge med närhet till Viksjös centrum, lekplatser, barnomsorg, bussar och grönskande omgivningar. Ett boende att trivas i året runt!  

- möjlig 4a
- renoverad 2023
- stabil HSB förening
- ljust & snyggt
- generös balkong  

Kök – hemtrevligt & charmigt
Mycket hemtrevligt kök som delvis renoverats 2023, perfekt för mästerkocken. Köket är modernt med bra plats för matgrupp och härliga familjemiddagar.  

Vardagsrum – underbar atmosfär
Underbart vardagsrum med en härlig atmosfär som karaktäriseras av de generösa fönstren som släpper in ljus och utgången till balkongen. I rummet finns gott om plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang. Vitlaserad ekparkett som är genomgående i hela lägenheten.  

Sovrum 1, 2 (3)
Rogivande och fina sovrum, bra med plats för dubbelsäng och fönster ut mot lugna omgivningar och utan insyn. Man skulle om behov finns kunna göra om klädkammare samt flytt av vägg till ett ytterligare litet sovrum. Se alternativ planlösning.   

Badrum – stambytt, modernt & fräscht
Väldisponerat stambytt, helkaklat badrum från 2022. Kaklade väggar och klinker på golvet samt Infälld belysning i taket och golvvärme. Badrumsutrustningen består av dusch, toalett, tvättställ med tillhörande komod samt tvättmaskin. Nytt och snyggt.   

Hall – Välkomnande & funktionellt
Välkomnande hall med utmärkt förvaringsmöjligheter, dessutom ingång till klädkammare.   

Förråd
Till lägenheten hör ett rymligt förråd på samma våningsplan.