BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Bränningevägen 30B

  • 1 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 6773
  • 939
  • 3158
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till moderna Bränningevägen 30B! Här bor du i en välplanerad lägenhet med hög standard som med sin öppna planlösning och fina ljusinsläpp från stora fönsterpartier med låg bröstning är ett perfekt val för dig som söker en helt inflyttningsklar lägenhet!

Smakfullt, fullutrustat kök där inget har lämnats åt slumpen. Härlig matplats för middagssällskapet och utgång till generös balkong med trätrall som genom sin storlek utan överdrift kan beskrivas som ett extrarum. Hit hittar solens strålar på eftermiddagen för att sedan vara kvar till kvällen. Här finns plats för både matbord och loungemöbler. Fastigheten omges av praktfulla lindar och grönska vilket gör att läget upplevs väldigt privat och lugnt.

Stilrent helkaklat badrum med golvvärme. Här finns även tvättmaskin, torktumlare, wc, dusch med glasdörrar samt handfat med kommod och överskåp.

Den smarta sovalkoven gör sedan att sängen får en naturlig och diskret plats i rummet och planlösningen med de öppna ytorna gör att det finns väldigt gott om plats för matgrupp, vardagsrumsmöbler och övrig möblering.

Läget är perfekt mitt i Årsta med Årstaskogen utanför husknuten och Årsta torg bara minuten bort. Inom ett par hundra meter finns även flera förskolor, lekplatser, närbutiker och busshållplats med tät trafik mot Gullmarsplan (T-bana) och Årstaberg (pendeltåg, buss och tvärbana). Även tvärbanan är inom bekvämt promenadavstånd. Längre upp på Bränningevägen ligger vårdcentral, BVC och tandläkarmottagning.

- Balkong med eftermiddag/kvällssol
- Tvättmaskin & Torktumlare
- Stora fönsterpartier
- Sovalkov
- Föreningen äger marken
- Förråd som tillhör lägenheten
- Innergård med möbler och grill
- Garage och parkeringar finns i föreningen
- Lugnt och tyst läge
- Cykla till Södermalm på ca 10 minuter
- Närhet till bra kommunikationer, matbutiker och restauranger
- Gångavstånd till Årstaskogen med grönområden, utegym, badbryggor och promenadslingor