BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Henriksdalsberget

Henriksdalsringen 63, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 2536
  • 589
  • 3307
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 3a på Henriksdalsberget med fantastiskt utsikt mot stan, Hammarbybacken och Avicii Arena. Bostaden ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten och natur, samt kommunikationer till City. Detta är en bostad ni inte får missa.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor samt bra förvaring i form av inbyggda garderober.

Vidare in i bostaden når man köket som är mycket välplanerat och erbjuder goda arbets- och förvaringsutrymmen. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys samt spis/ugn. Matplats för 4-6 personer intill fönstret.

Bostaden har även två rymliga sovrum som enkelt får plats med större dubbelsäng och garderober. Ena sovrummet är delat till ett tredje sovrum som passar perfekt som barnrum, gästrum eller kontor.

Från hallen når man det öppna och ljusa vardagsrummet som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Stort vardagsrum som enkelt rymmer stor soffgrupp, tv möbler samt matsalsmöblemang. Från vardagsrummet når man den härliga och inglasade balkongen som har en fantastisk utsikt mot stan, Hammarbybacken och Avicii Arena. Balkongen rymmer enkelt utegrupp, grill samt växter.

Bostaden har ett stort badrum samt en gäst wc. Badrummet är utrustat med wc, badkar, 2 handfat samt tvättmaskin. Mycket bra förvaring i form av skåp.

 

 - Helt insynsskyddad lägenhet 

- Mycket välplanerad 3a med stora och öppna rum. Bostaden används idag som en 4a.

- Fantastisk utsikt mot Djurgården och innerstan

- Bra förvaring i form av många garderober. Vindsförråd i samma hus.

- Stort badrum och en gäst wc.

- Bilfri och oerhört barnvänlig innergård med åtta lekplatser, fotbollsplan och basketplan.

- Nära till vatten, natur och kommunikationer in till City. I närområdet finns restaurang, matbutik, kemtvätt och förskola.