BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Spikskogatan 16

  • 4 rum och kök
  • 92 kvm
  • 5.075.000 kr / Såld
  • 5827
  • 69
  • 4763
Värdera din bostad

Beskrivning

Accepterat pris 5,100,000 kr!

Välkommen till en mycket fin och välplanerad 4:a om 92 kvm. Lägenheten är genomgående och har balkong åt ena hållet och uteplats åt andra, mot fin innergård. Lägenheten stod färdig för inflyttning under 2021 och är i toppskick. Här finns 3 bra sovrum, kök och vardagsrum i öppen och rymlig planlösning, massor av förvaringsutrymmen och till sist finns både stort badrum och en separat gästtoalett.

Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

Kök 
Köket är riktigt snyggt med gråa släta köksluckor och ljust kakel som bryter av fint mot den mörka bänkskivan. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, ugn, mikro, induktionshäll och diskmaskin. De stora fönsterpartierna släpper in mycket ljus. I köket finns utrymme för att duka upp ett matbord för många middagsgäster tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet. 

Vardagsrum 
Underbart vardagsrum med samma fina ljusinsläpp som i köket. Här finns plats för en stor soffa, läsfåtölj, tv-möbel och även hemarbetsplats. Väggarna här är målade i en sober grön nyans. 

Balkong 
Från vardagsrum och kök nås den charmiga balkongen som har gott om plats för en utemöbel. Balkongen är belägen i bästa solläge med sol under eftermiddag och kväll.

Sovrum 1
De tre sovrummen ligger bra placerade och avskilda från de sociala ytorna. Det största sovrummet är rymligt och har utgång till den trevliga uteplatsen. Här finns utrymme för en dubbelsäng och nattduksbord. Väggarna här är målade i samma smakfulla nyans som i vardagsrum och hall. Längs två av väggarna finns garderober. Strax utanför sovrummet finns ytterligare garderobsförvaring samt badrummet.

Badrum
Smakfullt badrum med mörkt klinker på golvet och vita rektangulära kakelplattor på väggarna. Längs ena väggen finns tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk arbetsbänk och väggskåp. Badrummet är vidare utrustat med handfat med kommod, badrumsskåp WC och dusch.

Sovrum 2
Det minsta sovrummet är målat i en modern rosa nyans. Här finns också en garderob. Från fönstret har du utsikt över uteplatsen. Plats finns för säng, nattduksbord och ett skrivbord.

Sovrum 3
I anslutning till hallen är det näst största sovrummet beläget, ett charmigt rum med en nisch som blir till den perfekta skrivbordshörnan. Även härifrån har du utsikt över uteplatsen. Väggarna är målade i samma snygga gröna nyans som i vardagsrum, hall och det största sovrummet. 

Gästtoalett
Praktisk och fin gästtoalett med ingång från hallen. Klinker på golv och ljust målade väggar.