BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Blackeberg

Sigrid Undsets gata 30 2tr

  • 1 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 4103
  • 452
  • 2040
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fint renoverade lägenhet i ett ostört läge med tilltalande färgval och en generös layout som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. En lägenhet där det charmiga 50-tals köketet i original behållits men fått en smakfull modern uppdatering. Samtliga ytor är renoverade 2022. Bra läge högst upp och balkong i perfekt sydvästläge utan insyn. 

En lägenhet att direkt flytta in i - välkommen på visning!

Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan funtionalitet och öppen social yta. Lägenheten har en stor balkong mot föreningens stora innegård och ett skogsparti. Här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och en luftig atmosfär. Lägenheten har en genomtänkt standard med stilrena färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt!

- renoverade ytor 2022
- charmigt renoverat 50-tals kök i original 
- 2 min till T-bana Blackeberg och centrum med div. mataffärer och butiker
- välskött förening med god ekonomi

RUM
Rymligt rum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster och balkong mot innergård och ett lugnt skogsparti. Ekparkett på golvet vilket det är genomgående i hela lägenheten. Målade väggar. 

KÖK
Ett charmigt kök där orginalstomar och luckor behållits och varsamt renoverats. Samtidigt som andra delar fått en modern uppdatering. Resultatet är en känslan av modernitet som möter 50-tal. Plats för matbord och socialt häng.   

BADRUM
Stambytt snyggt helkaklat badrum med badkar, handfat, wc. 

HALL
Välkomnande rymlig hall med mycket bra avhängningsmöjligheter samt en walk in closet och gott om förvaringsalternativ i form av inbyggda garderober. 

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd och ett matföråd.