BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Rågsved/ Hagsätra

Bjursätragatan 125

  • 3 rum och kök
  • 73 kvm
  • Såld
  • 1829
  • 858
  • 1407
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Varmt välkommen till Bjursätragatan 125. En väldisponerad och rymlig trerummare som ligger med ett högt läge i huset, balkong med fri utsikt mot Naturreservat och dessutom med soligt sydvästläge. Lägenheten är i mycket bra skick med nyrenoverade ytskikt, fräscht och funktionellt kök med matplats invid fönster och stort badrum med badkar, tvättpelare och praktiskt med vädringsfönster. Här bor du med ett optimalt läge nära kommunikationer, grönområden och vatten. En lägenhet med alla rätt där du bara kan flytta in!

Rumsbeskrivning
Rymlig hall som öppnar upp till lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning och två garderober med överskåp. Säkerhetsdörr är installerad. I anslutning till entrén ligger badrummet som är fräscht, delvis kaklat med badkar, handfat med spegel ovan, wc, bekvämt med tvättpelare samt mycket praktiskt med vädringsfönster. Kök med goda förvaringsmöjligheter bakom vita köksluckor. Fullt maskinellt utrustat med spis, fläkt, diskmaskin och kyl och frys i fullhöjd. Trevligt med naturlig matplatsdel för 4-6 personer invid fönster. Lättmöblerat och ljust vardagsrum med plats för soffgrupp, bord och TV-bänk utan att det känns trångt. Generöst ljusinsläpp från stort fönsterparti och utgång till mysig balkong med fri utsikt mot naturreservat. Här finns plats för både bord, stolar och växter. Lägenheten har två bra sovrum med plats för både säng och förvaringsmöbel om så önskas. I det större rummet finns en rymlig klädkammare/ förråd som sväljer mycket.

- Fri utsikt mot naturreservat
- Balkong i soligt läge
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Bra planerade rum 
- Goda förvaringsmöjligheter
- Goda kommunikationer, T-bana och buss 
- Närhet till grönområden och vatten. 

Allmänt om läget
Lägenheten är belägen i ett lummigt och mysigt område. Området ger direkt närhet till både stad och natur med stora grönområden och fina sjöar. Här finns härliga strövområden och vackra promenadstigar längs Magelungens vatten och Hälsans Stig. I närheten finns också Rågsveds, Högdalens och Hagsätra centrum som alla erbjuder service som vårdcentral, apotek, post och dagligvarubutiker. Området kännetecknas av utmärkta kommunikationer med såväl tunnelbana, pendeltåg och bussar (tex buss 744 som går precis utanför mot både Huddinge och Högdalen). På bekvämt gångavstånd ligger T-banestation Rågsved (grön linje) med endast ca 20 min till Stockholms Central.

Varmt välkommen på visning - Anmäl gärna ditt intresse på vår hemsida för att hållas uppdaterade!