BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 101, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 5037
  • 152
  • 2348
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en av Årstas finaste 2:or belägen högst upp i huset med fri utsikt i ostört gavelläge. Stilren bostad som erbjuder fina materialval med stilsäker touch. Genomgående vitlaserade parkettgolv och nymålade ytskikt. Bostaden är ytterst välplanerad med inbjudande planlösning och fönster i tre väderstreck.

Stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp från ett fantastisk gavelläge utan insyn. Plats finns för soffa för hela familjen men även annan möblering och matplats om så önskas. Ljust och generöst sovrum med utrymme för båda dubbelsäng samt annan inredning som byråer och skrivbord. Här finns en rymlig garderob med skjutdörrar. Modernt och mycket smakfullt kök från 2022 med komplett maskinell utrustning, god förvaring och arbetsytor. Från köket så når man den mysiga balkongen i ostört syd/västläge med lummig vy och med sol från lunch till kvällen. Fräscht badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med badrumsskåp, handfat med kommod, badkar, handdukshållare samt fönster för vädringsmöjlligheter. Hall med avhängningsmöjligheter och förvaring via garderob. Säkerhetsdörr är installerad.

 

Med cykel tar man sig till Söder på ca 15 minuter och till centralen på ca 30. I detta 50-talscentrum finns det mesta man kan önska sig: välsorterad livsmedelsbutik, kaféer, blomsterhandel, konditori, gym, apotek och frisör. I restaurangväg finns det ett stort utbud med pizza, indiskt, tibetanskt, sushi, husmanskost, kolgrill och den kända restaurangen Palmyra. Utöver detta ligger Krogen Två Små Svin där som har en fantastisk uteservering på sommaren.



- Balkong i skönt syd/västläge
- Genomgående inbjudande stil
- Högst upp i huset med fri utsikt i ostört gavelläge
- Fullutrustat kök med fina materialval
- Bra och stabil förening
- Välskött förening med låg belåning om 2 660 kr per kvm
- Flertal gemensamhetsutrymmen så som bastu, övernattningslägenhet och festlokal
- Nära naturen och promenad/joggingstråk samt utegym längs vattnet
- Gångavstånd till Årstaberg, Årstaviken, Gullmarsplan och Årsta torg