BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Orminge - Nacka

Ormingeringen 26B

  • 3 rum och kök
  • 91 kvm
  • Såld
  • 7038
  • 347
  • 5893
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad och genomgående renoverad 3a (möjlig 4a) i en av Orminges absolut populäraste föreningar. Här bor du i en ljus lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fantastisk rymd. Bostaden är genomgående med fönster både åt öster och väster. 

Bostaden är renoverad med enhetligt golv och vitmålade väggar och tak. Bostaden är fullt utrustad maskinellt, tilltänkt med goda förvaringsmöjligheter. Helt nytt kök komplett med nya vitvaror!

Köket är modernt designat med snygga färger och materialval. Köket har gott om förvaring och stora arbetsytor. Fullt utrustat maskinellt, induktionshäll, ugn, köksfläkt, side-by-side kyl och frys med ismaskin samt en diskmaskin. Gott om yta för ett stort matbord för hela familjen och släkten. Sovrummen är rymliga och välplanerade för både sängar och förvaring. Sovrummet närmast badrummet är möjligt att dela av till två sovrum för att göra bostaden till en 4 rok med tre sovrum. Badrummen är fräscha och välhållna från stambytet. Helkaklade väggar. Dusch, handfat och wc i bägge badrummen. I det större finns även tvättmaskin, torktumlare, badkar och ett vädringsfönster. Vardagsrummet är ljust och perfekt planerat för en stor soffgrupp och tv-bänk. Plats för hela familjen. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen i väster med sol från mitt på dagen tills den försvinner ner. I lägenheten finns även en walk in closet.

Populär förening med mycket bra ekonomi där Elnäthandeln, Tv grundutbud och bredband är inkluderade i avgiften. Föreningen har fräscha trapphus.

- Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Inglasad balkong i populärt västerläge
- Fullt utrustad maskinellt
- Renoverad
- Säkerhetsdörr
- ca 4 kvm walk in closet
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min
- Stabil och populär förening.
- Bastu och festlokal finns i föreningen
- All sorts källsortering, kompostering och grovsoprum som sköts exemplariskt.