BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Bränningevägen 32, 4 tr

  • 4 rum och kök
  • 96 kvm
  • Såld
  • 4349
  • 605
  • 3336
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till den perfekta lägenheten för familjen med höga krav på både design, funktionalitet och tidlösa material- och färgval. Luft och rymd genomsyrar denna välplanerade och ljusa fyra belägen i populära Årstaliden. Bostaden ligger högst upp i huset i ostört läge från väg och trafik mot välskött innergård.

Väldisponerat och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp samt mysig balkong i söder med motordriven markis för soliga dagar. Här njuter man av sköna dagar och kvällar.

Smakfullt, fullutrustat kök med härlig matplats för middagssällskapet. Maskinellt utrustat med fullstor kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro och ugn, induktionshäll och fläkt. Dekorativt kakel ovan bänkskivan i laminat förstärker det smakfulla köket.

Tre bra sovrum varav ett master bedroom med generös plats för säng och övrigt möblemang. Mycket goda förvaringsmöjligheter med ett flertal garderober. Sobert badrum med dusch, handfat med kommod, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare. Stora vita kakelplattor på vägg och matchande klinkergolv med värmeslingor. Separat wc finns i hallen. Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Säkerhetsdörr är installerad.

- Smakfull och stilren
- Högst upp
- Tre sovrum
- Inbjudande vardagsrum i gavelläge
- Stort ljusinsläpp
- Snyggt välutrustat kök med plats för många
- Generös balkong mot innergård
- Föreningen äger marken
- Bra förvaring
- Lugnt och tyst läge
- Närhet till bra kommunikationer
- Gångavstånd till Årstaskogen med grönområden, utegym, badbryggor och promenadslingor.