BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Orminge

Ormingeringen 49A

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 3222
  • 546
  • 1424
Värdera din bostad

Beskrivning

Genomtänkt planlösning - Insynsskyddad lägenhet - Renoverat badrum och kök - Gammal förening med väldigt god ekonomi - Ett stenkast ifrån Centrum, bussar och natur

Mycket välplanerad 2:a om 45 kvadratmeter i perfekt gavelläge med utsikt och balkong mot sydväst där du har en grönskande och lummig innergård framför, ingen insyn! Bostaden har en väl genomtänkt planering med bra ytor för umgänge, hushållets möblemang och goda förvaringsmöjligheter. Gammal och stabil förening där även bredband och tv (grundutbud) ingår i avgiften.

När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor med vidare förvaring i klädkammaren längre in. Direkt anslutning från hallen når man det välplanerade badrummet som har gott om plats för förvaring och tvättmaskin. Vidare in i bostaden möts du av en härlig rymd med halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum där hushållets fönster i två väderstreck ger ett uppfriskande ljusinsläpp. Ett bra U-format arbetskök med gott om förvaring och arbetsytor som är fullt utrustat med kyl/frys, spis, varmluftsugn, köksfläkt och diskmaskin. Balkongen nås från köket där den fria utsikten mot innergården är oslagbar, föreningens bästa läge. Det finns möjlighet i denna förening att göra en egen uteplats på marken i anslutning till balkongen. I sovrummet har man plats för en dubbelsäng och klädförvaring. 

Hela bostaden är smakfullt renoverad. Fint laminat i halva bostaden som snyggt bryter av mot mörk fin klinker, vitmålade väggar och ett fräscht kök som är fullt utrustat. Även badrummet är renoverat med helkaklade väggar och klinker på golvet med en hörna för tvättmaskin och plats för torktumlare ovanpå!

Välkommen på visning!