BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stora Mellansjö

Ågestavägen 196

  • 4 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 16946
  • 1416
  • 3437
Värdera din bostad

Beskrivning

Söker du den perfekta radhuskänslan, närhet till natur och fri utsikt över ängar men samtidigt med närhet till stadens puls? Då kan du sluta leta nu! Varmt välkommen till denna perfekt planerade fyra på gavelläge. Lägenheten är belägen i markplan med nyttjanderätten till en fantastisk uteplats i söderläge på baksidan och en mysig veranda med morgonsol på framsidan. När du kliver in i lägenheten möts du av ett genomgående ljusinsläpp från stora fönsterpartier som sträcker sig längst de sociala ytorna med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och utgång till uteplatsen. Köket är rymligt med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter i tidlösa och stilrena köksskåp. Mellan kök och vardagsrum finns plats för stort matbord.

Från rummet nås uteplatsen som är en dröm! Den är belägen mot föreningens lugna och inhägnade gräsmatta med fria ytor och en fantastisk utsikt. På uteplatsen finns gott om plats för både loungedel och matbord. Perfekt för härliga grillkvällar i goda vänners sällskap.

De tre sovrummen är väldisponerade, lättmöblerade och smart belägna. Detta hem erbjuder både badrum och toalett. Det finns flertalet garderober och i anslutning till entré finns ett förråd. Varje lägenhet har en parkeringsplats att nyttja och utanför fastigheten finns busshållsplats som tar dig till Farsta Strand där både tunnelbana och pendeltåg avgår. Föreningen planerar att installera både laddplatser och solpaneler.

De boende i föreningen har en fin sammanhållning och på gården finns bl.a äppelträd, rabarber, gungor och studsmatta. Ekonomin är stabil och huset välskött. Det äger dessutom marken. Kontakta mäklaren för visning!

Underbara uteplatser
Gavelläge
Mycket välplanerad
Fri utsikt mot ängar och skog
Badrum och toalett
Genomgående golv
Stilrena materialval
Stora sociala ytor
Öppen planlösning
Stabil förening
Flertalet skolor och förskolor
Badplatser
Fantastisk natur