BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen/Telefonplan

Arvodesvägen 11, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 4057
  • 245
  • 2898
Värdera din bostad

Beskrivning

VACKER TVÅA MED BALKONG I SYDVÄSTLÄGE!

Varmt välkomna att förälskas i denna bedårande funkisdröm på populära Arvodesvägen! Läget är perfekt mitt emellan Örnsberg med dess närhet till klippbad och vackra naturstråk och Telefonplan med dess stora utbud av restauranger och butiker. Här bor ni på lugn återvändsgata med ett generöst ljusinsläpp som i kombination med ca 2,7 m i takhöjd och vita väggar bidrar till en ljus och luftig känsla.

Vidare erbjuds ett nyrenoverat hem med balkong i härligt sydvästläge med sol från förmiddag fram tills solnedgång. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, fläkt samt gasspis med ugn och plats för matgrupp. Vardagsrummet är ljust och luftigt med utgång till balkong. Här finns den vackra originalparketten i holländskt förband bevarad. Behagligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Även i sovrummet finns originalparkett bevarad. Helkaklat badrum med wc, dusch, handfat samt spegelskåp och i hallen med parkettgolv erbjuds gott om förvaring genom flertalet inbyggda garderober.

Brf Juvelen på Åsen äger marken (ej tomträtt). Föreningen har 23 parkeringsplatser (ingen kö!) och 3 garageplatser. I källarplan finns gemensam tvättstuga, cykelrum och bostädernas förråd. Runt om fastigheten finns vacker natur.

Här bor ni mittemellan Telefonplans stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer och Örnsberg med dess klippbad och vackra naturstråk längs Mälaren och populära Vinterviken med trädgårdscafé, utegym och gratis padel- och tennisbanor. Inom 10 minuters promenad når du alla tre tunnelbanestationer (Telefonplan, Örnsberg och Hägerstensåsen) och endast en minut från lägenheten går buss 147 som tar dig till Liljeholmen på bara 8 minuter.