BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skarpnäck

Pilvingegatan 105

  • 3 rum och kök
  • 65.5 kvm
  • Såld
  • 3810
  • 277
  • 4866
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen hem till en unik etagelägenhet med balkong om 3 rok som med stor fördel kan nyttjas som 4 rok. Här bor man med ett utav de bästa lägena i hela Skarpnäck och denna lägenhet bjuder på en fantastiskt lummig utsikt med knappt någon insyn & ett vackert ljusinsläpp med väderstreck åt hela 4 olika håll. Välplanerad planlösning disponerad över två plan med tre möjliga sovrum, socialt vardagsrum med öppen planlösning mot matplats & kök samt ett fräscht helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin. Nymålade väggar och tak i vitt från 2023 samt finns ett vackert trägolv genomgående i lägenheten. Goda förvaringsmöjligheter i lägenheten med en rymlig klädkammare & garderober samt ett tillhörande förråd.

HSB Brf Flygmekanikern i Stockholm är en stabil och välskött förening som bildades 2001 och består av 36 bostadsrätter med fastigheter från 2005 och 2007. Tack vare fastigheternas unga ålder bör större renoveringar och underhåll dröja. Här bor man med ett briljant läge precis intill skogskanten med närhet till populära Skarpatorpsskolan, Tornadoskolan & Filosofiska skolan samt ett brett utbud av omtycka förskolor inom promenadavstånd.

Skarpnäck bjuder på goda kommunikationer genom Skarpnäcks tunnelbana på bekvämt promenadavstånd som tar dig in till Södermalm på endast 13 min samt Horisontvägens busshållplats med väldigt goda förbindelser som tar dig till bl.a. Farsta, Hökarängen, Huddinge, Älvsjö & Tyresö o.s.v. I området finns även god service med Hemköp, Ica, Coop, Apotek, flera frisörer, flertalet trevliga restauranger och fik. I närheten finner du även nybyggda Willy:s, Systembolaget, Max & Plantagen i Sköndal. För den som är sugen på att shoppa finns även Farsta centrum i närheten med ett gott utbud på massvis av butiker!

Natursökaren når berömda Nackareservatet inom kort promenadavstånd. Där finns vackra Söderbysjön och Flatenbadet och dess fina badplatser. Utöver elljusspår, utegym, golfbana, badsjöar och trevliga fik kan du utöva en mängd friluftsaktiviteter, som vandring, orientering, skidåkning, skridskoåkning, kanot, svamp- och bärplockning! I närheten ligger även populära Skarpnäcks sportfält som erbjuder fyra stycken 11-spelsplaner med naturgräs, en 11-spelsplan med konstgräs, två stycken rugbyplaner varav en med konstgräs samt en baseboll- och softbollplan. Här finns också en idrottshall med möjlighet att till exempel spela handboll och innebandy. På vintern, när vädret tillåter, spolas en isyta för allmänheten på närliggande Tätorps bollplan.

Varmt välkommen på visning!