BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finntorp

Becksjudarvägen 39

  • 4 rum och kök
  • 101 kvm
  • Såld
  • 774
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a med stor insynsskyddad uteplats där du njuter av solen från förmiddag till kväll!

Stor 4:a om 101 kvm och med en stor insynsskyddad uteplats. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter i skjutdörrsgarderob och praktiskt klinkergolv. Intill ligger master bedroom som rymmer stor säng och förvaring i garderob med skjutdörrar. Från detta sovrum tar man sig ut på den stora uteplatsen där man njuter av solen från förmiddag fram till sen kväll. Uteplatsen har trätrall och rymmer matbord för stora sällskap, loungegrupp, grill och mindre växthus för odling. Vidare in i bostaden kommer man till köket som ligger intill vardagsrummet. Köket har luckor i vitt, stänkskydd i vitt och bänkskiva i diskbänk och laminat. Här finns vitvaror som diskmaskin i rostfritt, hel kyl & frys i rostfritt, spis i rostfritt och fläktkåpa i rostfritt. Köket är rymligt med en naturlig matplats intill för 4-6 personer. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här ryms enkelt större soffgrupper och annat möblemang sam ett matbord för större sällskap. Lägenheten har ytterligare två sovrum som rymmer säng, förvaring och skrivbord. Badrummet är hel kaklat med badkar, toalett, handfat med kommod, spegelskåp och tvättmaskin. I hallen finns även en gästtoalett med handfat, toalett och skåp. Lägenheten har stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp i hela bostaden.

Bostaden är belägen i Finntorp som erbjuder litet närcentrum med matbutik, café, blomsterbutik, frisör, pizzeria, Gym (STC), restauranger m.m. Mycket bra kommunikationer med buss till slussen på endast 12 minuter samt Saltsjöbanan som bland annat tar dig till Sickla där även tvärbanan finns som tar dig hela vägen till norra sidan av Stockholm. För den som gillar naturen så finns fina promenadstråk i området samt Nacka naturreservat och Hellasgården på nära avstånd för löpturer, skridskor och längdskidor.