BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge - Gladö Kvarn

Kopparvägen 3C (hus 22)

  • 6 rum och kök
  • 132 kvm
  • 5.350.000 kr Utgångspris
  • 13582
  • 284
  • 3187
Värdera din bostad

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 6 rum och kök varav 4 sovrum. Lägenhetsnummer 22. Föreningen Brf Skogsgläntan.

Byggnadssätt

Ventilation: Mekanisk. Fönster: 3-glas.

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme.

TV- och internetanslutning

Fiber.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 5.350.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 5 395 kr (kallvatten, förråd och två parkeringsplatser ingår). Andel i föreningen är 2.296 %.

Driftskostnad

Totalt 2 350 kr/mån (28 200 kr/år) varav Värme 1 700 kr/mån, Vatten/Avlopp 250 kr/mån, Försäkring 400 kr/mån. Driftskostnaden är en uppskattad uppgift och kan därför variera beroende på egen förbrukning, val av leverantörer och antal boende i hushållet. .

Överlåtelseavgift

1 290 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift

490 kr.

Varmt välkommen till Kopparvägen!

Här får jag äran att sälja denna lyxiga, genomtänkta parhus beläget på en mer privat del i området. Detta fina hem bjuder på 131 välplanerade kvadratmeter fördelade över två fulla våningar med genomgående vattenburen golvvärme. Entréplanet har ett läckert kök i vinkel mot det sociala vardagsrummet med stora fönsterpartier och utgång till uteplatsen. Vidare hittar ni ett påkostat badrum, praktisk tvättstuga och förråd under trapphuset. Det övre planet ger er upptill fyra sovrum, ett lyxigt badrum samt ett lättmöblerat allrum.

På utsidan kommer ni ha en fint anlagd gräsmatta som lämpar sig utmärkt för en studsmatta eller ett parti kubb. Ni kommer även ha en trädäckad uteplats som vetter i solsäkert sydväst med sol under de bästa timmarna om dagen. Två parkeringsplatser ingår i månadsavgiften och ligger i nära anslutning till bostaden.

Området Gladö Kvarn är känt för sin natursköna stämpel med mycket rogivande skog i omgivningen med fördel för svampplockning, hundpromenader eller en utflykt med barnen. Ett populärt tillhåll under såväl sommar som vinter är strandbadet vid Nyboviken som ligger på ett par minuters promenadavstånd där ni hittar utmärkta badbryggor för hela familjen,  fotbollsplan samt två utvändiga padelbanor. I Gladö går bussar löpande mot Huddinge Centrum på drygt 15 minuter där ni har pendeltåg mot stan på drygt 15 minuter. Närmsta förskola/grundskola hittar ni i Västra Balingsnäs som finns på 12 minuters bilfärd bort, men det planeras även en ny förskola i Gladö som planeras ligga i inledningen av hela området området.

Bostadsrättsföreningen kommer att ha en belåningsgrad på ca 11.500 kr/kvm, vilket anses som lågt i nybyggda föreningar och avgifterna är redan anpassade till marknadsläget.

Sammanfattningsvis ett helt nyproducerat hem på lugn återvändsgata som genomsyras av genomgående påkostade materialval, smarta lösningar och välplanerad planlösning som ger er ett energisnålt såsom ytterst problemfritt boende.Till detta hör att två parkeringsplatser ingår i avgiften! 

Parhuset säljes på ritning och har preliminär inflyttning V.21 (Maj 2023). Hör gärna av er för ytterligare information från ansvarig mäklare.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

Kök/vardagsrum
Magiska ytor som flyter ihop med varandra och skapar sociala ytor för den stora familjen. En härlig rymd och stora fönsterpartier i tre väderstreck skapar ett fantastiskt ljus. Här finns gott om plats för stort matbord, vitrinskåp, soffa, tv-möbel och annat. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll med utdragbar fläkt ovan, inbyggd mikro och ugn, integrerad diskmaskin samt separat kyl och frys, samtliga vitvaror är i rostfritt från Siemens. Under dom släta skåp finner du ledlist som underlättar ditt arbete i köket. Bänkskiva och stänkskydd i kvartskomposit gör köket till något alldeles extra. Här finns goda förvaringsmöjligheter samt avlastningsytor. Anslutande matplats intill flera stora fönsterpartier som vetter ut mot bostadens grönskande trädgård. Infällda spotlights i tak och utgång till uteplatsen finns på två ställen i rummet.

Tvättstuga
Rymlig och välutrustad tvättstuga i neutrala toner. Här finns gott om skåp som skänker förvaringsmöjligheter, ho, tvättmaskin och torktumlare.

Wc/badrum
Stilrent duschrum med kaklade väggar, klinker & spotlights. Här finns vägghängd wc där hyllan ovan kan användas för att ställa ljuslyktor på som skapar en mysig stämning. I övrigt finns här handfat med tillhörande kommod, stilren duschhörna i glas och takdusch.


ÖVRE PLAN

Sovrum 1
Här finner du bostadens största rum på hela 12,8 kvm. Mysigt sovrum med plats för säng med sängbord, garderober och annat tillhörande möblemang. Samma fina parkett klär golvet och väggarna är målade i ljus ton.

Sovrum 2
Trevligt sovrum med härliga bekvämligheter och harmoni. Här finns plats för dubbelsäng och sängbord. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti. Enstavsparkettgolv och målade väggar i vitt.

Sovrum 3
Trivsamt sovrum med plats för säng, sängbord samt annan önskad möblemang. Enstavsparkettgolv och målade väggar i en ljus kulör.

Sovrum 4 / Kontor
Trivsamt och rymligt sovrum med plats för säng, sängbord samt annan önskad möblemang. Ekparkettgolv och målade väggar i en ljus kulör.

Badrum
Stort och stilrent badrum med infällda spotlights i tak. Klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar. Utrustat med dusch och badkar, handfat med vit kommod och spegel med belysning ovan samt vägghängd toalett.

Områdesbeskrivning

ATT BO I GLADÖ KVARN

Gladö Kvarn är ett fritidsområde från 40- talet som nu genomgår en förvandling till permanentboende. I området finns ett stort utbud av fritidsaktiviteter. Gladö Kvarn ligger i södra Huddinge, norr om Kvarnsjön, omgiven av Flemingsbergsskogen. 2015 fanns det 422 fastigheter, varav 269 var permanent boende, 158 var fritidshus och 15 tomter var obebyggda.

Med fler invånare i Gladö Kvarn uppstår självklart nya behov. 2018 väntas beslut om att senare bygga egen förskola och skola. Närmaste förskola och skola (F9) finns idag i Balingsnäs.

Tillfartsvägen till Gladö Kvarn kommer från väg 259, Haningeleden, 4,5 km söder om Huddinge C. Väg 259 är en viktig regional väg som sammanbinder E4:an i Vårby med väg 73 i Jordbro.

Buss 709Y är Gladö Kvarns busslinje. Den går till Balingsnäs (10 minuter). Därifrån kan man ta sig vidare till Huddinge Centrum, som är knutpunkt för många andra kommunikationer. Kortaste restid Gladö Kvarn-Huddinge station inklusive byte och väntetid är 22 minuter. De flesta turerna tar 35-40 minuter. I Huddinge finns pendeltågsstation med förbindelse till t.ex. Södertälje och Stockholm (15 min.). Med buss tar man sig till T-banans röda linje i Skärholmen och Högdalen. Huddinge Centrum, som också är kommuncentrum, är närmaste affärscentrum. Bilresan dit tar ca 10 minuter. Här finns ett rikligt utbud av butiker, restauranger, caféer och diverse servicefunktioner.

Gladö Kvarn är omgiven av Flemingsbergsskogen med många fina promenadstråk, svamp- och bärställen. I området finns Gladö Ridsällskap och en skjutbana vid Malms väg. Gladö Fastighetsägarföreningen har hand om två tennisbanor, två padelbanor och en dansbana. Det finns en kommunal badplats, Nybroviksbadet, i Kvarnsjön mitt i samhället. Där finns strand, bryggor och en fotbollsplan. Man kan ha båt i sjön. Som medlem i Gladö Kvarns Fastighetsägareförening går det att fiska, även nätfiske och kräftfiske.

I direkt närhet till Gladö kvarn ligger Sundby Gårds värdshus och konferens. För att nämna en del av deras utbud så erbjuder dem lunch på vardagarna, kvällsöppet under sommarsäsongen, brunch på lördagar & söndagar samt påsk- och julbord sittandes på året-runt verandor ut över vattnet. Gladö Kvarn ligger vid Orlångens naturreservat, som är populärt bl.a. hos fågelskådare. På vintern finns det skidspår. I Gladö Kvarn finns många fritidssysselsättningar att välja bland.