BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby

Kubikenborgsvägen 3A

  • 4 rum och kök. Lägenheten marknadsförs som en 4:a för att nå ut till rätt spekulanter. Ett av rummen uppfyller inte de juridiska kraven för att kallas rum då det ej är 7kvm. Totala arean på lägenheten är 79kvm varav 73kvm är boarea och 6kvm är biarea pga snedtak. Bifogat finner du även mätbevis.
  • 79 kvm
  • Såld
  • 8102
  • 285
  • 5260
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fantastiska vindsvåning som ligger i hjärtat av Sturebys villaidyll. Har du letat efter en charmig och unik lägenhet i ett utmärkt läge så har du äntligen hittat hem.
Denna mini 4:an erbjuder charmiga bevarade originaldetaljer, ljusa och insynsfria rum med genomgående parkettgolv. Kök med synliga vindsbalkar och plats för matbord samt trevliga bjudningar. Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och plats för soffgrupp och TV-hörna. 3 härliga sovrum och ett badrum som är stambytt med plats för tvättmaskin/torktumlare. Busshållplats finner du utanför din dörr och till lägenheten hör även en egen parkeringsplats med elstolpe till.

Föreningen har egen trädgård med p-platser i carport samt stenlagd uteplats med grill och trädgårdsmöbler vilket ger en härlig känsla av villamiljö på sommaren. Här kan man sola, spela kubb med kompisarna och avsluta med en grillmiddag. Trädgården är omgiven av grönska och känns insynsskyddad och privat.
Trevlig förening med de stora renoveringarna avklarade. Bra kommunikationer och cykelavstånd till Globen och Södermalm.