BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Tavelsjövägen 24

  • 3 rum och kök
  • 69 kvm
  • 4.620.000 kr / Såld
  • 5178
  • 1874
  • 4759
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en ljus, välplanerad trea i ett perfekt läge där det är lätt att känna sig hemma!

I ett vackert hus från 50-talet finner du här en lägenhet med mycket charm och välplanerade kvadratmetrar. Stora fönster i tre väderstreck ger ett fint ljusinsläpp i hela lägenheten och samtidigt utsikt över den fantastiska omgivningen i Storängsparken. Från den trevliga och västvända balkongen kan du under sommarhalvåret njuta av den härliga eftermiddags- och kvällssolen. De första och varmaste timmarna svalkas du skönt av en gles trädskugga.

Vardagsrummet är stort och ljust, med plats för både soffgrupp och övrig möblering. Rummets lätt vinklade form ger en härlig karaktär och en känsla av originalitet. På golvet ligger den tidstypiska holländska parketten i original och väggarna omfamnas av ljusa toner.
I övriga rum ligger det fint parkettgolv som löper enhetligt genom hela lägenheten.

Köket är lättarbetat och bjuder på gott om förvaring i både över- och underskåp bakom ljusa skåpluckor. Matplatsen rymmer ca 4-5 personer och det finns gott om arbetsytor som förenklar matlagningen. Utrustningen i köket består av spis, fläkt, diskmaskin, kyl/frys samt extra frys.

Fint helkaklat badrum i ljusa nyanser. Här finns bubbelbadkar, wc, handdukstork, golvvärme, handfat med spegelskåp ovan och fönster för ljusinsläpp samt vädringsmöjlighet.

De båda sovrummen har gott om plats för såväl säng som trivselmöblering om så önskas. Förvaring gömmer sig i inbyggda originalgarderober med överskåp i det första sovrummet. Den centrala hallen har plats för avhängning samt förvaring i platsbyggda garderober.

Det lugna läget längst in på en återvändsgata och med parken som närmaste granne gör området mycket barnvänligt. Här finns en fin lekpark och stora parkytor, perfekta för spring, lek och picknick. Vintertid finns två fina pulkabackar inom ett par minuters promenad.

- Välplanerad och ljus trea i klockrent läge
- Välskött och populär förening där det sällan säljs
- Bevarade originaldetaljer
- Två förråd tillhör lägenheten
- Barnvänligt, med flera förskolor i närområdet
- Bra kommunikationer! Ca 5 min promenad till Årstabergs station
- Nära Årstaskogens natur och Årstavikens vatten
- Promenadavstånd till Södermalm