BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Järnlundsvägen 22, 5 tr

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 2871
  • 550
  • 3631
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
En klockren gaveltvåa belägen i populärt område på återvändsgata. Här kan du ställa höga krav på utsikt, ljusinsläpp, insynsskydd, vackra ytskikt och detaljer i original. Utöver detta är bostaden belägen i en stabil och solid bostadsrättsförening.

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterade rum. Här erbjuds gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. I hallen finns dessutom garderober och en klädkammare som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter. Praktiskt och rymligt kök med gott om plats för arbetsytor och förvaring. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl och frys, diskmaskin, häll med tillhörande ugn och fläkt. Väl tilltagna ytor och praktisk samt genomtänkt förvaring med bland annat skafferi. I köket finns möjlighet till matplats för sällskap om ca 4-6 personer. Fräscht och helkaklat badrum. Utrustat med wc, dusch, förvaring, tvättmaskin och handfat. Rymligt, insynsskyddat och lättmöblerat vardagsrum. Här erbjuds mycket generöst ljusinsläpp tack vare gavelläget. Vackert, välbevarat och originalparkettgolv. Här finns gott om plats för soffgrupp, matplats och övrig möblering så som tv-möbel eller extra matplats. Från vardagsrummet nås lägenhetens rymliga balkong belägen i västligt läge. Lägenheten erbjuder rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och extra möblering så som garderober, byrå eller sängbord.


Balkong i västligt läge - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Till lägenheten hör en rymlig balkong i högt och fritt läge. Milsvid utsikt över takåsar och trädtoppar. Här kan du njuta av bland annat vackra solnedgångar och magnifik utsikt.

Allmänt om Järnlundsvägen
På Järnlundsvägen bor du både stads- och naturnära, med promenadavstånd till Årstaberg, Södermalm/Hornstull, Årstaskogens naturreservat och bara ca 1 km ner till vattnet. Årstaviken med populära joggingstråk, utegym och badbryggor i Mälaren. Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik och tvärbanestation Valla torg som går regelbundet till Gullmarsplan och Liljeholmens t-banestationer, alternativt Årstabergs pendeltågsstation, därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med en promenad på ca 10 minuter når du via Liljeholmsbron pulsen på Södermalm.