BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sätra

Kungssätravägen 28, 6 tr!

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • 3955
  • 97
  • 5802
Värdera din bostad

Beskrivning

**Varmt välkommen till Sätras finaste lägenhet**
Högt upp i huset med fritt läge, total renoverad, stor inglasad balkong, disponeras denna fantastiska lägenhet som en 4:a. Optimal planlösningen, fina pasteller och exklusiva materialval.

Brf Bysätra 1 är en äkta föreningen som äger marken. Föreningen består av 101 st bostadsrätter, varav ca 25 hyresrätter med så kallade "dolda tillgångar" som succesivt säljs av vid tillfälle. 

Och så läget! En förort söder om Stockholm som har fått sitt namn efter Sätra gård som är en av Stockholms äldsta byggnader. Gården är känd sedan 1300-talet. Här bor ni nära Mälaren och grönområden med dess härliga rekreationsområden samtidigt som Sätras tunnelbana och Centrum med ett stort serviceutbud nås på endast ett stenkast bort. Sätra är ett fantastiskt område som är känt för att ha många bra förskolor, skolor och har höga kultur- och naturvärden.

Varmt välkommen till Kungssätravägen 28, 7tr!

- Total renoverats med omsorg och exklusiva tillval (2022).
- Genomgående enstavs parkettgolv i samtliga rum (2022).
- Högt upp och insynsfritt med bla panoramautsikt, vån 6 av 7.
- Stort inglasad balkong i fritt läge med maximal solljus från morgon till kväll, det finns ingen balkong ovan.
- Juridisk person kan godkännas.
- Total renoverat badrum (2022).
- Lätt möblerade rum.
- Optimal planlösning.
- Rikligt ljusinsläpp från väder.
- Rikligt plats för förvaring.
- Vacker innergård med grillplats att nyttja.
- Föreningen disponerar även 57 st parkeringsplatser 500 kr/mån Kösystem finns, 5 lediga platser (uppd. 2022-10-20)
- Gemensamma utrymmen: tvättstuga och cykel/barnvagns förråd
- Fantastiska naturnära promenadstråk. Sätraskogens lummiga naturreservat och strandpromenera utmed Mälarstranden som sträcker sig från Liljeholmen till Vårberg. Två badplatser ligger utmed vägen, Mälarhöjdsbadet och Sätra strandbad med stora gräsytor, klippor och sandstrand, servering, minigolf och en mysig småbåtshamn intill.
- Rikligt utbud med service och kommunikationer. Närhet till Sätra T-banan , och flertal bussförbindelser. Sätra Centrum, Liljeholmens Centrum och Kungens Kurva är ett fåtal stormarknader som finns i närheten.

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns goda förvaringsytor via garderober. Ljusa pasteller på väggar och 1-stavs parkettgolv (2022). 

Vardagsrum – Ljust och fri utsikt
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av ett vackert fönsterparti som medför rikligt med ljusinsläpp och härlig fri utsikt, utan insyn. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang, här kommer man även ut till lägenhetens balkong. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner med social öppenhet till köket. Ljusa pasteller på väggar och 1-stavs parkettgolv (2022). 

Solig balkong – Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen som har sol morgon till kväll finns plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av det fina vädret.

Kök – Stilrent och funktionellt
Stort och stilrent nyrenoverat kök från IKEA (2022) med fokus på funktion och umgänge. Köket har mycket god förvaring bakom köksluckor med praktiska arbetsytor på exklusivt marmor komposit med stänkskydd ovanför. Köksutrustningen består av kyl och frys nygaranti medföljer, diskmaskin nygaranti medföljer, induktionshäll med 5 års garanti, spisfläkt från IKEA med 1 års garanti, samt inbyggd microvågs- och varmluftsugn nygaranti medföljer. Köket har matplats för 6-8 personer med trevlig utsikt, utan insyn. Ljusa pasteller på väggar och 1-stavs parkettgolv (2022). 

Sovrum 1 – Stort med perfekt förvaring
Här finns ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljus. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Här finns även goda förvaringsmöjligheter som rymmer säsongens alla kläder. Ljusa pasteller på väggar och 1-stavs parkettgolv (2022). 

Sovrum 2 – Stort med perfekt förvaring
Här finns ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljus. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Här finns även goda förvaringsmöjligheter via garderober. Ljusa pasteller på väggar och 1-stavs parkettgolv (2022). 

Sovrum 3 – Rymligt, ljust och praktiskt
Perfekt alternativ som barnrum men går enkelt att omvandla till arbetsrum alternativt walk in closet. Ljusa pasteller på väggar och 1-stavs parkettgolv (2022). 

Badrum & WC med exklusiva detaljer
Praktiskt i anslutning till hallen ligger ett trivsamt och stilfullt badrum med hela exklusivt kaklade väggar och klinkergolv.  Badrumsutrustningen består av wc, kommod med spegel. 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 3 rum och kök . Lägenhetsnummer 00090. Föreningen BRF Bysätra 1.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 5 537 kr (vatten, värme, Tv och avfallshantering, vård av utemiljö. ingår).

Driftskostnad

Totalt 500 kr/mån (6 000 kr/år) varav El 300 kr/mån, Försäkring 200 kr/mån. Driftkostnaderna är uppskattade.

OM FÖRENINGEN
Brf Bysätra 1 är välskött förening som består av 101 st lägenheter och är en äkta bostadsförening som dessutom äger marken. Brf Bysätra har även flera hyresrätter kvar som dolda tillgångar.

Föreningens organisationsnummer
7696378210

Förenings form
Bostadsrättsförening
Äkta förening

Tillåter föreningen juridisk person som köpare
Juridisk person kan godkännas

Avgift
I månadsavgiften ingår TV, vatten, värme, avfallshantering, vård av utemiljö. El står medlemmarna själva för i sina lägenhet alltså ingår det inte i avgiften. (Kontrollerat: 2022-10-20)

Byggår
2019

Äger föreningen marken
Ja

Parkering
Föreningen har 57 st parkeringsplatser 500 kr/mån Kösystem finns, 5 lediga platser. (kontrollerat 2022-10-20)

Föreningens ekonomi
Föreningen kommer att höja avgiften med 30% from Januari. Avgiftshöjningen har gjorts från låga nivåer (Kontrollerat: 2022-10-20).

Föreningen planerade och utförda renoveringar
Föreningen har ett inplanerat stambyte 2022 för de äldre byggnaderna som är byggda 60-tal. (se årsredovisning för mer detaljerad information)

Gemensamma utrymmen
Tvättstuga, Cykel och barnvagnsförråd.

Områdesbeskrivning

Allmänt om Sätra
En förort söder om Stockholm som har fått sitt namn efter Sätra gård som är en av Stockholms äldsta byggnader. Gården är känd sedan 1300-talet. Här bor ni nära Mälaren och grönområden med dess härliga rekreationsområden samtidigt som Sätras tunnelbana och Centrum med ett stort serviceutbud nås på endast ett stenkast bort. Sätra är ett fantastiskt område som är känt för att ha många bra förskolor, skolor och har höga kultur- och naturvärden. I närområdet väntar lummiga löpstigar som löper genom härliga parkområden och förbi trolska sjöar. Ett stenkast bort ligger citynära Sätra centrum med dess rika serviceutbud och storstadens nöjen bara några tunnelbanestationer bort.

Närservice
Strax utanför finner ni Sätra Centrum med all tänkbar service som tunnelbana, restauranger, banker, post samt affärer. En bit bort ligger även shopping gallerian Kungens Kurva med det mesta man kan önska sig gällande affärer, butiker, restauranger och bio. Här bor du även nära nöjesmetropolen Heron City i Kungens Kurva och Europas största IKEA. ISätraskogens lummiga naturreservat, som börjar alldeles nedanför bostaden finner ni härliga promenadstråk. Utmed Mälarstranden finns en populär strandpromenad som sträcker sig från Liljeholmen till Vårberg. Här har man fin utblick över Mälaren mot Ekerölandet. Två badplatser ligger utmed vägen, Mälarhöjdsbadet och Sätra strandbad med stora gräsytor, klippor och sandstrand, servering, minigolf och en mysig småbåtshamn intill.

Kommunikationer
Från Sätra Centrum Ca 100 meter från bostaden så finns Sätras tunnelbanestation som tar dig in till Stockholms city på cirka 15 minuter. Väljer man istället att ta bilen så tar resan cirka 10 minuter. Här finns även goda bussförbindelser.