BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sickla - Ekudden

Ekgränd 1, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 64 kvm
  • Såld
  • 3425
  • 392
  • 1467
Värdera din bostad

Beskrivning

Perfekt planerad - Gott om förvaring - Stort badrum - Lättillgängligt garage via hiss - Gångavstånd till både sickla köpkvarter och badbryggor - Exemplariskt välskött förening

Välkommen till ditt nya hem! Denna vackra 2-rums hörnlägenhet ligger inbäddad bland lummig grönska i områdets nyaste och mest moderna förening som bildades 2011. Du kommer att älska lägenhetens ljusa och öppna planlösning, komplett med moderna materialval och gott om naturligt ljusinsläpp. Den stora öppna ytan skapar ett underbart vardagsrum, perfekt för att underhålla gäster eller bara koppla av efter en lång dag. Du kommer att älska bekvämligheten med hörnplaceringen, så att du kan dra nytta av byggnadens ostörda läge fri från insyn. Denna lägenhet är den perfekta kombinationen av modern komfort och bekvämlighet, vilket gör den till ett idealiskt val för den som letar efter sitt nya hem!

Det stora sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng, byrå och andra möbler, medan klädkammaren ger tillräckligt med förvaring för alla dina tillhörigheter. Det moderna köket har uppdaterades 2016 med ny öppen planlösning, spis, bänkskiva, köksblandare, belysning och beslag till köksluckor. Här har du gott om bänkutrymme och skåp för alla dina matlagningsbehov. Badrummet kommer utrustad med en kaklad dusch, tvättmaskin och torktumlare, handfatskommod och skåpsförvaring allt i en modern helkaklad stil. Lägenheten görs bara bättre av att den tillhör en välskött förening med god ekonomi och stadiga intäkter från sitt stort källargarage som du når direkt med hiss vilket är en bekvämlighet du kommer uppskatta mer än du tror när vintern rullar in!

Den här lägenheten är det perfekta nya hemmet för alla som letar efter modern komfort och närhet till såväl stad som natur. Missa inte möjligheten och gör Ekgränd 1 till ditt nya hem, välkommen!