BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskededalen

Täppgränd 6

  • 2 rum och kök
  • 64 kvm
  • Såld
  • 2940
  • 690
  • 3449
Värdera din bostad

Beskrivning

- Stor balkong i ett fritt läge
- Generösa ytor
- Fönster i två väderstreck
- Stort förråd
- Omtyckt och välskött BRF
- Parkeringsplatser i BRF 
- Mysig och lummig innergård
- BRF äger dess mark
- 5 minuter till tunnelbana 

På våning två kliver ni in i denna charmiga bostad om 64 kvm med en stor balkong i ett härligt fritt läge! Bostaden präglas av generösa ytor och gott om förvaring med både en rymlig klädkammare i bostaden samt ett stort externt förråd. I bostaden erbjuds ett kök med väl tilltagen arbetsyta samt gott om förvaringsutrymmen - en given plats för matlagning och härliga middagar! Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp från fönstren och balkong som vetter i ett fritt läge. Här finns gott om plats för möblering med stora möbler så som soffa, matbord med stolar, förvaringsmöbler etc. Balkongen är en naturlig förlängning av lägenheten och här finns verkligen plats för möblering och odling. Sovrummet är rofyllt och har förvaring i praktiska garderober med skjutdörr. 

Brf Plommongården är en välskött och omtyckt förening med en stor härlig gård med grönskande buskar och fruktträd. Föreningen erbjuder även en pergola, odlingslådor, tvättstuga och cykel- och barnvagnsrum. Parkeringsplatser finns även att tillgå både utomhus och i garage. Föreningen har flertalet hyresrätter kvar (dolda tillgångar).

Från bostaden nås Enskededalens centrum på en kort promenad där tunnelbanan tar er in till stadens puls. Här finns matbutik, apotek, affärer samt vårdcentral. Detta är ett perfekt boende för er som vill ha det bekvämt. I närområdet finner ni även Globen shopping och Dalenparken som är en upprustad utelek med öppen förskola. Nytorpsgärde och Nackareservatet nås på några minuters promenad och erbjuder trevliga promenadstråk, löpslingor och utegym. 

Detta är ett hem som måste upplevas på plats! Välkomna på visning. 

Detta är ett hem som måste upplevas på plats! Välkomna på visning.